Bajta PR' NAS Zgodilo se je Pri trku s kolesom se je hudo poškodoval
Pri trku s kolesom se je hudo poškodoval PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: regolare, flickr cc   
Sreda, 16 Junij 2010 14:40

Policisti na območju Policijske uprave Slovenj Gradec so opravili ogled kraja prometne nesreče, v kateri se je hudo telesno poškodoval kolesar.

Policija

V torek, 15. 6. 2010, ob 18. uri se je na kolesarki stezi izven naselja Mislinjska Dobrava pri Slovenj Gradcu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 46-letni kolesar s Prevalj in 23-letna kolesarka iz Slovenj Gradca. Kolesar je vozil kolo po kolesarski stezi iz Slovenj Gradca proti Mislinji. Med vožnjo je izven naselja Mislinjska Dobrava dohitel dve kolesarki, ki sta vozili počasneje vzporedno druga ob drugi, zato je najprej zaviral, nato pa ju je pričel prehitevati po levi strani.

Pri tem je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v 23-letno kolesarko, zaradi česar sta oba padla na asfaltirano površino. V nesreči se je kolesar, ki je med vožnjo na glavi uporabljal kolesarko čelado, huje telesno poškodoval po glavi, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kolesarka se v prometni nesreči ni telesno poškodovala. Na udeleženih kolesih je nastala manjša gmotna škoda.

 

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti