Bajta PR' NAS Zgodilo se je Tekmovanje v računalniških igrah na Srednji šoli Ravne
Tekmovanje v računalniških igrah na Srednji šoli Ravne PDF natisni E-pošta
Prispeval Petra Lipuš   
Sreda, 10 November 2010 08:59

Za nami je začetek novega šolskega leta, ki je bil za nekatere bolj, za nekatere manj uspešen. Ne glede na uspešnost oziroma morebitno neuspešnost začetnih dveh mesecev in prve ocene, so dijaki pokazali, da radi prihajajo v šolo tudi izven obveznih ur in rednega pouka, saj jih je na zadnji šolski dan v oktobru na šolo prišlo več kot sto, da bi se skupaj pozabavali ob igranju računalniških iger.

Utrip na Lan party-ju

Že četrto leto zapored smo organizirali tekmovanje v igranju računalniških iger za dijake vseh srednjih šol celotne koroške regije. Dijaki so tudi tokrat izglasovali Call of Duty II, igro, ki je postavljena v drugo svetovno vojno, nogometni navdušenci pa so si lahko dali duška z igro Fifa.

Tekmovanje je potekalo od druge ure popoldan do polnoči, ga. ravnateljica Ivanka Stopar je poskrbela za malico, napitke ter ostale slane prigrizke, ki so bili dijakom na voljo tekom celega tekmovanja.

Zavedam se, da dijaki dajo od sebe vse in še več, če to le želijo. To so pokazali tudi letošnji organizatorji tekmovanja, saj je vse potekalo odlično. Sestavili so pravila tekmovanja, objavili informacije in omogočili prijavo na spletni strani šole, oblikovali plakate in jih izobesili po koroških srednjih šolah ter poiskali sponzorje. Ponovno so dokazali svoje organizatorske in računalniške sposobnosti in za to se jim zahvaljujem.

Kot je že v navadi, dijake po določeni prireditvi spremljam na Koroškem radiu, kjer poročajo o dogodkih, ki se dogajajo naši na šoli.

V prihodnjih zimskih mesecih že načrtujemo tradicionalno smučarsko tekmovanje, kjer dijaki tekmujejo proti profesorjem v veleslalomu, letošnje leto pa bomo prvič organizirali tudi tekmovanje v sankanju.

Na Srednji šoli Ravne se zavedamo pomembnosti obšolskih dejavnosti, zato ga. ravnateljica izjemno spodbuja delovanje dijaške skupnosti, ki jo mag. Petra Lipuš vodim z veseljem, saj dijakom predstavlja aktivno in zabavno preživljanje prostega časa, ki pa je v današnjem času s hitrim tempom življenja več kot nujno.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti