Bajta PR' NAS Zgodilo se je Trčil v družino
Trčil v družino PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 19 Januar 2011 07:02

Policisti na območju Policijske uprave (PU) Slovenj Gradec so v preteklih dneh opravili ogled kraja prometne nesreče, v kateri se je en udeleženec huje telesno poškodoval, trije pa lažje.

Policist

V soboto, 15. 1. 2011, ob 10.43 uri, se je izven naselja Kotlje na regionalni cesti Slovenj Gradec-Kotlje-Ravne na Koroškem, zgodila prometna nesreča, ki jo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil 20-letni voznik z Raven na Koroškem. Navedeni je vozil osebni avtomobil iz Slovenj Gradca proti Kotljam. Ko je z vozilom pripeljal v desni pregledni ovinek izven naselja Kotlje, je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast na upravljanjem vozila, ki ga je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je čelno trčilo v naproti vozeči osebni avtomobil, ki ga je vozil 43-letni voznik z Raven na Koroškem.

Po trčenju je osebni avtomobil povzročitelja odbilo na travnik pod cesto. V prometni nesreči je bil 43-letni voznik huje telesno poškodovan, lažje pa so bili poškodovani 20-letni povzročitelj ter 37-letna sopotnica in 8-letni otrok, ki sta sedela na sprednjem in zadnjem sedežu v osebnem avtomobilu 43-letnega voznika.

Zaradi suma povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti bodo policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem zoper povzročitelja podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

 

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti