Bajta PR' NAS Zgodilo se je Smučar utrpel hujšo poškodbo
Smučar utrpel hujšo poškodbo PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Petek, 07 Januar 2011 18:27

Danes, dne 7. 1. 2011, so policisti na območju Policijske uprave (PU) Slovenj Gradec, opravili ogled kraja nesreče na smučišču, v kateri se je ena oseba hudo telesno poškodovala.

Slika je simboličnaV četrtek, 6. 1. 2011, med 17. in 18. uro se je na smučišču Ošven, zgodila nesreča na smučišču, v kateri se je hudo telesno poškodoval 33-letni smučar iz Raven na Koroškem. Poškodovani smučar se je v družbi prijateljev smučal po spodnjem delu smučišča Ošven. Ko je prismučal do kupa snega, ki naj bi bil zavarovan s trakom in količki, je zapeljal čez kup in ob vožnji čez kup padel. Poškodovani smučar na kraju ni čutil močnejših bolečin, s pomočjo prijateljev je odsmučal v dolino in se s svojim avtomobilom odpeljal domov. Ker so se zvečer bolečine stopnjevale, ga je njegova partnerka odpeljala v Zdravstveni dom na Ravnah na Koroškem, od koder je bil napoten na zdravljenje v Splošno bolnišnico v Slovenj Gradec. Smučar je ob padcu utrpel hudo poškodbo hrbtenice in komolca.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem okoliščine nesreče na smučišču v smislu ustreznega zavarovanja kupa snega na smučišču še raziskujejo. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu.

 

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti