Bajta PR' NAS Zgodilo se je V petek kar tri smučarske nesreče
V petek kar tri smučarske nesreče PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 31 Januar 2011 16:52

Smučarska nesreča; Slika je simboličnaV preteklem vikendu so policisti na območju Policijske uprave Slovenj Gradec, opravili oglede krajev treh nesreč na smučiščih, v kateri se je ena oseba hudo, dve pa lažje telesno poškodovali.

V petek, 28. 1. 2011, ob 11.20 uri se je na smučišču Kaštivnik, na območju občine Vuzenica, zgodila nesreča, v kateri se je poškodoval 12-letni smučar iz Velenja. Na kraj je bil napoten policist, ki je ugotovil, da se je otrok skupaj s sošolci in učiteljico smučal po zgodnjem delu smučišča Kaštivnik. Med smučanjem je zapeljal preko roba urejenega dela smučišča v nepoteptan sneg, kjer je padel in se udaril v prsni koš. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel lažjo telesno poškodbo, in sicer udarnine prsnega koša.

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi še zbirajo obvestila o poteku in vzrokih nesreče na smučišču.

V petek, 28. 1. 2011, ob 12.40 uri se je na smučišču Kaštivnik, na območju občine Vuzenica, zgodila še ena nesreča, v kateri se je poškodoval 31-letni smučar iz Maribora. Na kraj je bil napoten policist, ki je ugotovil, da se je navedeni smučal po srednjem delu smučišča Kaštivnik. Med smučanjem po urejenem smučišča mu je prekrižalo smuči, zaradi česar je padel naprej in na levo ramo. Prijatelji so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo, in sicer zlom leve ključnice.

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi, ki pri ogledu kraja nesreče niso ugotovili tuje krivde, bodo o dogodku podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

V petek, 28. 1. 2011, ob 20.30 uri se je na smučišču Ribnica na Pohorju zgodila nesreča, v kateri se je poškodovala 13-letna smučarka z Ribnice na Pohorju. Na kraj sta bila napotena policista, ki sta ugotovila, da se je navedena smučala po urejenem delu smučišča. Med smučanjem je padla v izteku proge. Pri tem se je poškodovala po nogi. Odpeljana je bila v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela lažjo telesno poškodbo, in sicer odlomljen del kosti v kolenu in zvin palca na desni roki.

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi, ki pri ogledu kraja nesreče niso ugotovili tuje krivde, bodo o dogodku podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

 

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti