Bajta PR' NAS Zgodilo se je Nasilni mladenič ovaden
Nasilni mladenič ovaden PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: Robert Marin   
Torek, 10 Marec 2009 13:52
nasilje v družiniKonec prejšnjega tedna so policisti PU Slovenj Gradec ponovno morali posredovati zaradi družinskega nasilja. Ob prihodu na kraj dogajanja v enem izmed stanovanj v okolici Slovenj Gradca so ugotovili, da je komaj polnoletni sin po besednem sporu začel pretepati svojega 59 - letnega očeta.

Mladenič je svojega očeta potiskal po stanovanju in ga nekajkrat udaril v obraz, razbil pa je tudi več predmetov stanovanjskega inventarja. Ko se je delno pomiril in odšel v svojo sobo je šokiran oče telefonično zaprosil za policijsko intervencijo.


Pri zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da to ni bil prvi primer nasilja v omenjeni družini, saj je sin že v preteklosti bil nasilen do očeta, tako psihično kot fizično, včekrat je od njega zahteval denar. Mladi delinkvent je bil prav tako že večkrat obravnan kot kršitelj javnega reda in miru.

Zoper napadalca bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec, prav tako pa so izrekli ukrep o prepovedi približevanja očetu.
 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti