Bajta PR' NAS Zgodilo se je Fizično obračunaval z ženo
Fizično obračunaval z ženo PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Torek, 05 Maj 2009 21:55

Nasilje v družiniSpet moramo poročati o nasilju v družini, ki žal postaja stalnica dotične rubrike. Na prvega maja dan so bili policisti na PU Slovenj Gradec obveščeni, da v enem izmed stanovanj na Ravnah na Koroškem mož izvaja psihično in fizično nasilje nad ženo. Ko so policisti prispeli na kraj dogajanja so ugotovili, da je med vinjenim 43 - letnikom in njegovo ženo najprej prišlo do besednega spora in nato do pretepanja.


Pri tem je mož ženo žalil in jo podil iz stanovanja. Ker mu je oporekala, jo je udaril po obrazu in jo prijel za vrat. Žena se je zaradi strahu pred nadaljnjim fizičnim obračunavanjem s klicom na številko 113 obrnila na policijo.


Pri zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da je bil mož v preteklosti večkrat nasilen do žene, nad katero je izvajal psihično in fizično nasilje, zaradi česar se je že nekajkrat zatekla k svojim staršem. Tudi tokrat je uboga žena utrpela poškodbe in je iskala zdravniško pomoč v ZD Ravne na Koroškem.


Zoper storilca kaznivega dejanja je bilo odrejeno pridržanje,zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini pa so policisti Policijske postaje Slovenj Gradec opravili ogled kraja. Zoper navedenega bodo tako podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec, izrekli pa so tudi ukrep o prepovedi približevanja.  

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti