StreetFashionKoroška: Vesna natisni
Prispeval Teja Sedovšek   
Nedelja, 04 September 2011 19:11

Vesna

Vesna, mlada  entuziastična bodoča psihologinja, partnerka pevca rock'n'roll skupine Big Addiction, dobra sogovorka, zanimiva družba in mnogo več. Vse to, menim, da se opazi tudi pri njenem stilu.

Obleka, ki jo nosi na dan, ko sem jo ulovila, je precej preprosta, casual, a še vedno trendi. Popestrijo jo modni dodatki, ki celotnemu outfitu mogoče podajo celo nek pridih boemskega stila.

Predvsem ogrlica in modri blazer res popestrita to minimalistično oblekco ter podata Vesni celovito, zanimivo podobo. Ko pridemo do čevljev in zapestnic na roki, pa lahko opazimo tudi ta pridih rock'n'roll odnosa.

Skratka, vsi kosi skupaj naredijo res moderen videz, ki je primeren za skorajda vse priložnosti. V tem primeru resnično velja pregovor, da je manj več.

Sama pravi, da je nakup oblačil ponavadi odvisen od trenutnega razpoloženja, v njeni garderobi pa se najdejo oblačila, ki ji morajo biti všeč že na prvi pogled, predvsem pa je potrebna udobnost le-teh. Ne mara občutka utesnjenosti, nikakršnih kompromisov pa ne sklepa z bleščicami. Bleščice so za Vesno preprosto no-go.

Po navadi kupuje v Zari, Stradivarious, Pull&Bear, Mango, sem pa tja pa zaide tudi v kakšno bolj naključno izbrano trgovino.

Vesna
"Everybody must have a fantasy." (Andy Warhol)