Bajta Zabava StreetFashionKoroška StreetFashionKoroška: Zala

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Valerija Verhovnik
Lucija Kac, foto: PopTV (*projekt Lopa) | Torek, 27 December 2011
Valerija Verhovnik

"Koroška je moj dom in bo vedno ostala, kot bom sama vedno ostala Korošica. Rada se vračam na Koroško in pogosto se vračam. Je lepa, kot smo lepi in prijazni Korošci."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
StreetFashionKoroška: Zala PDF natisni E-pošta
Prispeval Teja Sedovšek   
Nedelja, 13 November 2011 22:03

Zala

Zalo je pravzaprav ujela moja prijateljica, fotografinja, in mi jo potem nemudoma predlagala za našo rubriko, StreetFashionKoroška.

Vsekakor sem ji za to zelo hvaležna, saj je Zala izjemno simpatična, lepa, sproščena in blazno fotogenična punca. S tem pa mi je prihranila veliko dela s samim fotografiranjem,  medtem ko se mi je zalomilo med samo selekcijo fotografij, saj je težko izbirati, če imaš na izbiro samo luštne fotografije.

Zala pravi, da ima rada bolj ohlapna in udobna oblačila, v katerih se počuti prijetno ter izžareva svojo samozavest. Rada ima retro in vintage stil, v slogu ''iz babičine omare'', katerih kosov največkrat najde v second hand trgovinicah.

Njen outfit na dan snemanja je preprost, v duhu, kot je sama omenila, ''iz babičine omare'', pri katerem posebej izstopajo čevlji, ki jih naravnost obožujem, plašček in pa ogrlica sove, katero smo med drugimi lahko zasledili tudi že pri dveh ''žrtvah'' StreetFashionKoroške, Vesni in Sabrini. Ta ogrlica z obeskom sove (Stradivarius) je definitivno precej priljubljena na Koroškem.

Zala pravi, da se rada polašča ogrlic kot modnega dodatka, pod pogojem, da so le-te precej dolge in ohlapne. Med drugim pa lahko zasledimo še en modni dodatek, ki ga Zala nosi kar na obrazu, natančneje v nosu. Le-ta, po mojem mnenju, še doda tisto piko na i njenemu atraktivnemu, lepemu in, še enkrat, zelo fotogeničnemu obrazu.

Moram priznati, da Zala izžareva tisto nekaj, čemur ponavadi pravimo ''naravna lepota'', s katero me je očarala v trenutku. Ni veliko žensk, ki bi brez kakršnega koli make-upa izgledale tako dobro. Ampak, saj veste, kaj pravijo, resnična lepota po navadi prihaja od znotraj.

Oblačila kupuje v H&M-u, Bershki, Zari, Sariku in pa, kot sem že omenila, v second hand trgovinah.

Zala 2
''You are what you think.''


 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti