StreetFashionKoroška: Sabrina natisni
Prispeval Teja Sedovšek   
Nedelja, 02 Oktober 2011 18:58

Sabrina 1

Sabrina je zelo zanimiva ter vizualno izstopajoča punca! Ne moremo mimo njenega stila,  barve las ter veliko piercingov, ki še dodatno krasijo njen obraz.

Na fotografiji nosi sicer bolj preprost outfit, katerega pa vsekakor začinijo hude petke ter verižica. Kljub minimalizmu bi jo bilo težko spregledati, še posebej zaradi izstopajočega, posebnega in nedvomno lepega obraza.

Sabrina pa ni zgolj punca, ki se rada oblači drugače, marveč je tudi ena izmed mladih modnih oblikovalk. Med drugimi se lahko pohvali tudi v vlogi kostumografinje pri igri Podnajemnik, Kulturnega društva Šok Teater Mežica.

Sama pravi, da se njenega stila preprosto ne da opredeliti zgolj z eno besedo. Obožuje pin-up, včasih hip-hop, drugič punk, po navadi pa vse to premeša in tako nastane popolnoma njen stil. Njeno srce je trenutno pri 50-ih letih načina oblačenja in to ne zgolj površinsko, saj jo o tem zanima prav vse. Pravi, da raziskuje stvari, ki so takrat nastale, glasbo, ljudi, ki so ustvarjali v tem obdobju, in seveda stili oblačenja.

Sabrina pravi, da kupuje tam, kjer je njena denarnica finančno zmožna. Po navadi pa tudi stvari, ki jih kupi, preuredi po svoje, saj ne mara, če mora oblačilo, ki ga nosi, videti tudi na drugih ženskah. Podobno usodo delijo tudi oblačila, katerih ne nosi več.

Sem pa tja pa pokuka tudi v Pull&Bear, H&M, Bershko.

Sabrina 2
"Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end."