Bajta Zabava StreetFashionKoroška StreetFashionKoroška: Matija

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Matic Tasič
Jernej Prodnik, Foto: Arhiv Bajte | Torek, 24 Marec 2009
Matic Tasič, novi direktor Slovenskih železnic "Lastnik seveda lahko naredi, kar se mu zdi prav, in način imenovanja je bil pač tak, da ti pusti neko nelagodje. Jaz sem poizkušal ta slab občutek že prvi dan z množico sestankov z različnimi ljudmi popraviti. Če bi vedel, da bo stvar tekla v takšni smeri, bi tudi jaz prosil, da lahko pridem na nadzorni svet in predstavim neko vizijo."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
StreetFashionKoroška: Matija PDF natisni E-pošta
Prispeval Teja Sedovšek, foto: Robert Sedovšek   
Nedelja, 27 November 2011 22:16

Matija 1

Pri tem članku je na pomoč priskočil Robert Sedovšek, ki je na mojo pobudo v objektiv ujel Matijo, katerega stil nas ne bo pustil brezbrižnih.
Tokratni lepotec v StreetFashionKoroška, Matija, mlad moški, ki ga stilsko ne moremo spregledati in ki se med drugim lahko ponaša tudi z delom uspešnega arhitekta z lastnim podjetjem in je nenazadnje zelo prijazen in zabaven fant.

Verjamem, da vsi poznamo primere, ko se fante sprašuje, katere znamke je ali iz katere trgovine so dobili ta in ta kos oblačila, ki ga pravkar nosijo, in jih večina ne zna odgovoriti. No, v tem primeru to ne bo držalo. Matija dobro pozna brande, ki jih nosi, in na prvi pogled opazim, da njegov outfit ni sestavljen iz prvih nekaj kosov, ki jih je našel v omari, ko se je zjutraj zbudil.

Na sliki nosi čevlje znamke Bata, hlače Clemens et August, jakno Celio, pulover Intimissimi, srajco Hennes&Mauritz, šal s.Oliver ter očala Dirk Bikkembergs.
Načeloma pa Matija pravi, da nerad zapravlja veliko časa v trgovskih centrih in gre v trgovino zgolj takrat, ko resnično potrebuje nov kos oblačila.

Kupuje po načelu ''less is more'', ampak ko kupuje, raje izbira med kvalitetnejšimi znamkami oblačil. Kot se spodobi za arhitekta, je v njegovi omari vseprisotna črna, najdemo pa lahko tudi nekaj sivih tonov in točno tri modre srajce.  Njegov slog je ''smart-casual'', ki je primeren za v biro, na gradbišča, sestanke ali pa za sproščeno ''after work'' pivo s prijatelji.  Zelo pomembni so mu dobri čevlji, pri čemer imajo prioriteto tisti rjave barve, narejeni iz usnja. Ponavadi kupuje v trgovini Emporium.  

Matija 2
"God is in the detail" Ludwig Mies van der Rohe

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti