StreetFashionKoroška: Damjana natisni
Prispeval Teja Sedovšek   
Nedelja, 25 December 2011 22:15

Damjana

Tokrat sem v svoj objektiv ujela Damjano, ki ne le da je zelo všečno oblečena, temveč je tudi zelo zgovorna, prijazna, simpatična punca, ki skriva mnogo zanimivih talentov.

Na dan, ko sem jo ujela, je imela na sebi plašč Tom Tailor, H&M hlače ter škornje Tommy Hilfiger, ki jih osebno obožujem.

Kot punca, ki se vsakodnevno srečuje z modo - dela namreč v eni izmed večjih modnih agencij v Sloveniji - se zaveda, kako pomembno je, kaj damo nase in kako to nosimo. Sama pravi – kar lahko vidimo tudi na sliki - da prisega na minimal in pa udobnost, s čimer se vsekakor strinjam. Dražje blagovne znamke niso pogoj, je pa ponavadi res, da nudijo tiste boljšo kvaliteto ter s tem posledično verjetno večjo udobje.

Večino časa preživi v poslovnih outfitih, na primer, krila z visokim pasom, elegantne srajčke, čevlji na peto in tako naprej, ker to preprosto spada k njenemu delu. Sicer pa tudi pravi, da se je tega že tako navadila, da se tudi v tem počuti sproščeno in udobno.

Nisem pa si mogla pomagati, da ne bi opazila, kako skorajda popoln make-up je imela Damjana na dan, ko sem jo ulovila. Posledično sem izvedela, da je to ena izmed njenih novih strasti. Pravi namreč, da ne nosi modnih dodatkov, ker je dobro naličen obraz enako kot dober modni dodatek. Moram priznati, da sem med deset minutnim fotografiranjem izvedela mnogo zanimivih napotkov za dober make-up ter imela srečo videti fotografijo ali dve punc, ki jim je Damjana že pomagala z ličili in res so izgledale enkratno. Priznajmo, tudi Damjana na drugi fotografiji izgleda kot lutka. Kar je meni osebno eden izmed najljubših ''look-ov''.

Med ličili preferira Mac, ki jo je na svojem ''začetku poti ličenja'', kot pravi sama, popolnoma navdušil, pri nakupu oblačil pa najraje zahaja v Sportino, Bershko, Stradivarius, Promod, Zaro, Transport, Humanic, Alpino.

Damjana 2

"Beauty might bring happiness, but happiness always brings beauty."