Bajta PR' NAS Šport Tine Urnaut s soigralci prvi dan uspešen
Tine Urnaut s soigralci prvi dan uspešen PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: Saša Despot   
Četrtek, 28 Maj 2009 15:16
Tine Urnaut, foto: Saša DespotOdbojkarji, ki branijo barve naše države so včeraj na Portugalskem več kot uspešno začeli kvalifikacijski turnir drugega kroga za svetovno prvenstvo 2010. Našo reprezentanco vodi trener Gregor Hribar, prav posebno mesto v tej ekipi pa ima Korošec, Tine Urnaut, ki je kapetan in eden najpomembnejših igralcev naše reprezentance.

Včeraj so naši odbojkarji suvereno premagali reprezentanco Grčije z rezultatom 3:1, z nastopom Urnauta pa je bil očitno zadovoljen tudi selektor, saj je izjavil "...in čeprav redko hvalim igralce, bi tokrat pohvalil Urnauta, ki je dobro zaigral tako na sprejemu kot v napadu."

Izjavo za medije je po koncu tekme dal tudi Tine, ki pravi: "Naš cilj pred začetkom srečanja je bil, da dobro serviramo in to smo, razen v drugem nizu, tudi storili. S tem smo lahko realizirali naše napadalne akcije, si priigrali prednost, ki smo jo uspeli držati do konca niza in zmagati."

Že danes pa se tekmovanje nadaljuje, saj bodo odbojkarji z Urnautom na čelu, poskušali zmagati še v drugo proti Romuniji. Verjamemo, da mnogo Korošcev vneto navija za Slovenijo in še posebej za Tineta, vse najboljše pa mu želimo tudi v uredništvu Bajte.


 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti