Bajta PR' NAS Šport U14: Korošci v polfinalu z državnimi prvaki
U14: Korošci v polfinalu z državnimi prvaki PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 05 Februar 2014 22:13

V prostorih Košarkarske zveze Slovenije je potekal žreb finalnega turnirja Mini pokala SPAR, ki bo v sklopu F8 Pokala SPAR potekal ta petek in soboto v mariborski dvorani Tabor. Ogled tekem je brezplačen, vse bodo tudi v spletnem prenosu.


Mini pokal SPAR, polfinale, petek, 7. februarja:

ob 13.00 uri: Primafoto Dravograd Koroška A - Krka A 
ob 15.00 uri: Grosuplje A - Helios Domžale A

Mini pokal SPAR, sobota, 8. februarja:

ob 13.30 uri: tekma za 3. mesto
ob 15:30 uri: finale 

Vse tekme Mini pokala SPAR na zaključnem turnirju v Mariboru si bo možno ogledati tudi v spletnem prenosu in sicer na tem naslovu.

Miha Čop, vodja strokovnega štaba KK Dravograd: "Na Koroškem smo izjemno veseli novega uspeha našega pionirskega pogona. Gre za skupen uspeh KK Dravograd, ŠD Superga – Primafoto, KK Radlje in KK Muta, ki s skupnimi močmi delujemo v interesu razvoja mladih obetavnih košarkarjev in košarkaric. Največji del zaslug za uvrstitev ekipe na zaključni turnir Mini pokala Spar pa gre seveda trenerju Branetu Kuzmi in njegovim varovancem, ki so celotno sezono trdo delali ter se proti koncu tekmovalnega leta dvigovali tekmo za tekmo. Za naš majhen kolektiv je uvrstitev A ekipe Primafoto Dravograd Koroška na finalni turnir izjemen uspeh, zato si želimo na tekmah predstaviti v najboljši izvedbi. Rezultat ne bo primarnega pomena, želimo se predstaviti v najboljši luči, ter dati od sebe vse kar smo v tem trenutku sposobni. Vsem udeležencem in organizatorjem želim na finalu veliko dobre košarke!"

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti