Bajta PR' NAS Šport Ravenski kolesarji na Hrvaškem
Ravenski kolesarji na Hrvaškem PDF natisni E-pošta
Prispeval KK Ravne   
Petek, 11 April 2014 07:55

Puljski klub Adrenalina je minuli konec tedna na 'svojih' stezicah okoli Premanture in na najjužnejšem rtu Istre, slikovitem Kamenjaku, priredil dvodnevni festival vzdržljivostnega mednarodnega gorske kolesarstva.


Že v petek na treningu je Matej Pečnik pri padcu zaključil tekmovanje. Diagnoza, ki so mu jo postavili v Pulski bolnišnici, pa je bila zlomljen komolec in nekaj šivov v gležnju. Čaka ga tri tedne počivanja z gipsom na roki, na kakšen način bo komolec pozdravljen, pa se bo videlo v maju. Želimo mu čim prejšnje okrevanje.

V soboto je potekal kros Premantura, že kar 18. po vrsti, članom in članicam je prinašal točke prve kategorije UCI, oba razloga pa sta dovolj za močno udeležbo na tehničnih in tokrat tudi drsečih stezicah nad Premanturo. Med mladinci je Rok Naglič (KK Ravne) osvojil 4. mesto, Teo Pečnik (U13) pa svojo prvo letošnjo zmago! Tudi ostali naši fantje so bili uspešni: Žan Belaj je osvojil peto mesto, Luka Bosman pa šesto.

Na nedeljskem maratonu (na dveh krogih) je bil kot drugi v cilju mladinec Rok Naglič, ki pravi takole: "V petek smo se odpravili na sosednjo Hrvaško na mednarodno tekmo UCI1. V soboto je bila na sporedu tekma, na kateri nisem odpeljal, kot sem pričakoval, saj sem dosegel 4. mesto. Teo je slavil zmago, Žan je bil peti in Luka šesti. V nedeljo je bil na sporedu maraton, kjer mi je šlo bolje, dobro minuto sem zaostal le za Ukrajincem, z rezultatom sem zadovoljen. Za nami je bil dokaj uspešen vikend na Hrvaškem, veselimo se že naslednje tekme, ki pa bo v Mekinjah."

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti