Bajta PR' NAS Šport Plezalci odlični v Trbovljah
Plezalci odlični v Trbovljah PDF natisni E-pošta
Prispeval Katja Planinc   
Petek, 25 April 2014 08:54

Zadnjo tekmo Vzhodne lige v športnem plezanju je to soboto gostil plezalni klub iz Trbovelj. Korošci smo zopet dosegli odlične rezulate. Tokrat je znova na najvišjo stopničko stopila Ema Kordež v kategoriji mlajših cicibank (letnik 2005-2008). Njena sestra Urška Kordež je stala tik za najboljšimi, na 4. mestu, Ema Spanžel je bila šesta.


Pri najmlajših dečkih je Radeljčan iz PK Martinček Ožbi Arih, prav tako varovanec Katje Planinc, zasedel 3. mesto. Med mlajšimi deklicami (letnik 2001/2002) si je Petra Glušič priplezala 3. mesto, njena sestra Sara Glušič je bila v kategoriji starejših deklic (letnik 1999/2000) peta. Katja Gliebe je bila pri kadetinjah (letnik 1997/1998) šesta.

Na tekmi so podelili tudi pokale za skupno uvrstitev vseh tekem Vzhodne lige. Na zmagovalnem odru je s pokalom za drugo mesto stala Ema Kordež, Urška Kordež je bila četrta, Ema Spanžel sedma ter Lana Šteharnik deveta. Član PK Martinček Ožbi Arih je bil peti. Sestri Petra in Sara Glušič sta se vsaka v svoji kategoriji v skupnem seštevku uvrstili na 3. mesto, pri kadetinjah je bila Katja Gliebe šesta.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti