Mega malčkova zabava letos že petič natisni
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sobota, 07 Maj 2011 09:58

Športno društvo ODA-Š bo v mesecu maju skupaj z Argeto Junior organiziralo peto največjo prireditev za otroke na Koroškem – Mega malčkovo zabavo. Peti rojstni dan bodo proslavili z vsemi obiskovalci, saj jim bodo skupaj s Šolskim centrom Slovenj Gradec pripravili največjo torto na Koroškem.

Mega malčkova zabava
Utrinek iz Mega malčkove zabave, leta 2009, foto: Borut Kogelnik

V Dravogradu na poligonu avtošole Relax trans, bodo lahko otroci prisluhnili znanim otroškim glasbenim izvajalcem, sodelovali bodo lahko v karaokah, z njimi bo Malčkov šport z športnimi igrami in animacijami, otroke pa čakajo tudi številna presenečenja.

Tudi v letošnjem letu bodo za družine organizirali Malčkov tek, ki se bo odvijal v nedeljo dopoldne ob 10.00 uri v športnem parku DTK v Ravnah na Koroškem. Poleg tega, da na zabavi ne bo vstopnine, bo ob prihodu vsakega otroka čakala lepa nagrada.

Prireditev bo v primeru dežja potekala v šotoru. Avtomobile boste lahko parkirali na parkirišču pri Hofru in okoli prireditvenega prostora. Podrobnejše informacije lahko najdete na spletni strani www.malckovsport.si.