Bajta PR' NAS Osrednje novice Mega malčkova zabava letos že petič
Mega malčkova zabava letos že petič PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sobota, 07 Maj 2011 09:58

Športno društvo ODA-Š bo v mesecu maju skupaj z Argeto Junior organiziralo peto največjo prireditev za otroke na Koroškem – Mega malčkovo zabavo. Peti rojstni dan bodo proslavili z vsemi obiskovalci, saj jim bodo skupaj s Šolskim centrom Slovenj Gradec pripravili največjo torto na Koroškem.

Mega malčkova zabava
Utrinek iz Mega malčkove zabave, leta 2009, foto: Borut Kogelnik

V Dravogradu na poligonu avtošole Relax trans, bodo lahko otroci prisluhnili znanim otroškim glasbenim izvajalcem, sodelovali bodo lahko v karaokah, z njimi bo Malčkov šport z športnimi igrami in animacijami, otroke pa čakajo tudi številna presenečenja.

Tudi v letošnjem letu bodo za družine organizirali Malčkov tek, ki se bo odvijal v nedeljo dopoldne ob 10.00 uri v športnem parku DTK v Ravnah na Koroškem. Poleg tega, da na zabavi ne bo vstopnine, bo ob prihodu vsakega otroka čakala lepa nagrada.

Prireditev bo v primeru dežja potekala v šotoru. Avtomobile boste lahko parkirali na parkirišču pri Hofru in okoli prireditvenega prostora. Podrobnejše informacije lahko najdete na spletni strani www.malckovsport.si.

 

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti