Bajta PR' NAS Osrednje novice Malčkov tek že zjutraj na Ravnah na Koroškem
Malčkov tek že zjutraj na Ravnah na Koroškem PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 20 Maj 2015 19:49

Mega malčkov tek 2015

V nedeljo, 24. maja bo na Koroškem dan za malčke! Zjutraj se bodo mladi tekači najprej zbrali na Ravnah na Koroškem, kjer bo v športnem parku DTK potekal največji tek za najmlajše - 6. Malčkov tek z Yippyjem. Mladi tekači bodo na 300 in 600 metrov štartali ob 10.00 uri zjutraj in bodo tekli v ločenih kategorijah, od 3. do 10. leta starosti. Našim mladim športnikom bomo podarili tekaško majico in pijačo, čaka pa jih tudi presenečenje od gostitelja teka, medvedka Yippyja!

Popoldne istega dne pa bodo malčki zažurali v Dravogradu, na 9. Mega malčkovi zabavi z Rauchom. Malčkov šport in Občina Dravograd sta tudi letos pripravila mega program. Na odru bodo nastopili Spidi, mega glasbeni talenti Anej Piletič, Adrijana Kamnik in Matevž Šavora ter drugi mladi glasbeni gostje. Na celotnem prireditvenem prostoru se bodo lahko malčki pomirili v spretnostni vožnji s poganjalčki in skiroji avtošole Relax, svoje spretnosti bodo lahko preverili na lidlovem športnem poligonu ter gasilskih igrah PGD Dravograd. Izdelovali si bomo tudi mega frizure, poslikavali obraze ter uživali na napihljivih igralih. Za zanimive ustvarjalne delavnice bodo poskrbeli dijaki ŠC SG Srednje šole Muta.

Poleg tega, da na zabavi ne bo vstopnine in so vse aktivnosti za otroke brezplačne, bodo otroci na določenih delavnicah prejeli darilca sponzorjev, ki so podprli prireditev. Prireditev bo v primeru dežja potekala v šotoru.  Avtomobile boste lahko parkirali okoli prireditvenega prostora. Podrobnejše informacije lahko najdete na našem spletnem medijskem središču www.malckovsport.si.

Več info na Facebook strani Malčkovega športa.

Mega malčkov tek 2015Mega malčkova zabava 2015


 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti