Bajta PR' NAS Osrednje novice Klub koroških študentov v letu 2015 z novim vodstvom
Klub koroških študentov v letu 2015 z novim vodstvom PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 05 Januar 2015 17:51

V soboto, 20. decembra 2014, so poleg rednega Občnega zbora Kluba koroških študentov, v KMKC Kompleks potekale tudi volitve za predsednika ter Nadzorni in Disciplinski odbor KKŠ-ja. Tudi letos je za vodilno mesto ter Izvršni odbor kandidirala ena ekipa, ki pa je s predstavljenim programom prepričala študente, da so ji prišli s svojim glasom izkazati podporo.

V letu 2015 se predsedovanje KKŠ vrača v moške roke, in sicer bo ekipa delovala pod vodstvom predsednika Marcela Šumnika ter Izvršnega odbora, ki ga sestavljajo: Doris Brajnik (podpredsednica), Katja Hamler (generalna sekretarka), Maja Merkač, Maja Krebl, Domen Bogataj in Gašper Lužnic. Svetnik Sveta ŠOLS je postal Žiga Tomažič.

"Vse od leta 1952 pa do današnjega dne so številni klubovci, aktivisti in prostovoljci ustvarili čudovito tradicijo, katere del želimo biti tudi člani letošnje ekipe Kluba koroških študentov. Verjamemo in se zavzemamo za trdo delo, sodelovanje, odprtost in enake možnosti za vse člane kluba po celotni koroški regiji. Skozi različne dogodke želimo zajeti interese celotne koroške mladine, saj je ravno njim namenjena sleherna dejavnost kluba. Stremimo k ustvarjanju kvalitetnih vsebin z dodano vrednostjo in predvsem k temu, da nihče ne bo pozabljen, torej da bo KKŠ tudi v prihodnje poskrbel, da se najde nekaj za vsak okus," je cilje in prizadevanja v letošnjem mandatu opredelil novi predsednik Marcel Šumnik.

Nova ekipa KKŠ-ja se bo trudila ohraniti vsebinsko odličnost dosedanjih projektov, prav tako pa so v pripravi tudi nove vsebine, s katerimi bo klub še dodatno poživil pestrost izbire ponujenih dogodkov. Ekipa članom KKŠ-ja obljublja, da tudi v prihodnje s svojim programom ne bo razočarala, prav tako pa si prizadevajo in želijo poskrbeti, da se bodo člani še naprej z veseljem udeleževali klubskih projektov.

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti