Bajta PR' NAS Osrednje novice Izjava leta na Bajtinem forumu
Izjava leta na Bajtinem forumu PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sobota, 09 Januar 2010 13:04

O lanskoletnih presežkih na koroških tleh smo si dovolili odločati kar sami, možnost, da izberete najboljši komentar na našem forumu, pa ponujamo vam. Na forum, ki trenutno gosti 622 članov, se je lani prijavilo 271 novih debate željnih uporabnikov spleta. Skupaj so v letu 2009 napisali 19850 sporočil, največ od tega v januarju, kar 3149, od takrat pa je bil opažen rahel trend upadanja. Na forumu se je odprlo tudi 994 novih tem, največ februarja 2009, ko so si člani različnih debat zaželeli kar stotrinajst krat.

Bajtin Forum

Člani Bajtinega uredništva smo tako prebrskali kopico sporočil in tem, da smo našli sporočila, za katera mislimo, da vsako po svoje dovolj izstopa, da bi si zaslužilo naziv najboljšega sporočila 2009. Pa naj bo to po svojem humorju, provokaciji ali preprosto zato, ker so zadela žebljico na glavico. Sporočila uporabnikov niso lektorirana ali kakorkoli modificirana. Ker pa smo ob velikanskem številu zapisov kakšno odlično izjavo zagotovo tudi spregledali, vas vabimo, da sedaj že lep čas največji forum na Koroškem še sami obiščete.

1) Prvi kandidat je sporočilo uporabnika MONKEY v temi o Fastfoodu na Koroškem.

Tipični slovenčki! Jebeš kvaliteto, sam da šnicl gleda čez krožnik.

2) Uporabnik foruma Misantrof je bentil nad mediji v temi Plavanje ob novici, da je svetovna zvezda plavanja Michael Phelps kadil travo.

Svet je v totalnem kurcu, ljudje so brez strehe nad glavo, recesija pritiska, kolejo se povsod. Samo vseeno je najpomembnejše, da je nek športnik popa potegno. Pas mater. Kamorkoli grem na internetih je Phelps.

3) Tudi eden izmed mlajših uporabnikov foruma, narodno, kar izžareva svetobolje v temi z naslovom Včasih si želim….

Da bi bil normaln.

4) Četrti kandidat je Zala, ki je ne preseneča, da Damjan Murko očitno ni bil rojen za delo v gostinstvu ... Komentar smo zasledili v temi FAK FAK FAK.

Zgleda je že marsikje kelnaro pa so ga dov dali. Slab kelnar, slab pevc. Žena mu je mož.

5) Grega g, na forumu sicer znan po svojih nevsakdanjih stališčih, je v temi o domoljubni mladini izrazil svoja prepričanja glede narodnostnih čustev.

Po narodni zavesti so mi sicer najbližje tjulnji in ta stari poker avtomati. Klanjam pa se nekemu domoljubu, ki ne je tujega (neslovenskega) sadja.

6) Kot šestega kandidata smo izbrali sporočilo izpod rok stleoric-a iz teme Veš, da si pristn Slovenjgradčan, če…

... ofneš novo temo samo zato ker majo Ravne svojo.

7) Naš sedmi kandidat je "odlična" predikcija skartizan-a v temi Evropsko prvenstvo v košarki – Poljska 2009.

Zdovc pa Lakovič sta garancija za neuspeh na EP.

Da ne bo pomote, ni edini, ki se je "proslavil" v vedeževanju - menda je v fiskulturni izbi na forumu celo v pripravi tabela (zgrešenih) napovedi, kazni/nagrade pa se še določajo ...

8) Pod številko osem lahko glasujete za sporočilo uporabnika MAČEK, ki je ob smrti Humarja skušal povzeti kaj žene alpiniste v njihova ekstremna početja v temi Alpinizem.

Zakaj alpinisti to pocnejo najbrž noben, ki se s tem ne ukvarja, ne zastopi. Dejstvo je, da vsekakor ne gre samo za vzpon sam. Temvec dozivljanje nekih obcutij, ki te zavejo minljivosti, ter te naredijo zivega. Gre za zaupanje, prijateljstvo,strah, jok ter sreco. Vsekakor je pa najvecji uspeh ekstremnega alpinizma, da ostanes ziv...

9) Dežurni forumski šaljivec Selektor je naš deveti predlog. Alpinizem in gorništvo ga očitno ne privlačita, saj je v temi Vaš najvišji osvojeni vrh pod svoj največji dosežek zapisal.

2nd floor v gamsu.

10) Ob splavitvi oziroma ponovno obuditvi študentskega časopisa Tribuna je svoje razočaranje nad manjkom internetne verzije, ki je po njegovem mnenju tiskani superiornejša, uporabnikom foruma sporočal kulpims.

v čem je fora - bi radi študente navadili/spodbudili k branju časopisov? dejte rajš meni gnar, da ga zapijem ...

Glasovanje je zaključeno! Rezultati na tem naslovu.

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti