Bajta Marjan Jerman Odgovori Bajta pomaga: KKŠ ignorira študente iz Mislinjske doline?

Naključno iz intervjujev in kolumen

Hej, ne boj se sveta tam znotraj!
Alenka Gajšek | Ponedeljek, 12 December 2011
Alenka Gajšek

"Samooklicani guruji (sicer z diplomami, potrdili, licencami različnega porekla) nam obljubljajo instant rešitve za ne tako zelo instant probleme. Za ne istant probleme sploh."

Bajtini projekti

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica
Bajta pomaga: KKŠ ignorira študente iz Mislinjske doline? PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 23 November 2009 18:18

S strani Kluba koroških študentov smo prejeli delni odgovor predsednice kluba Barbare Šteharnik. KKŠ zato odstranjujemo s Črne liste.

"Vprašanji za predsednico kluba koroških študentov Barbaro Šteharnik!


Koliko prireditev ste organizirali v zadnjih 5. letih v Slovenj Gradcu ter kdaj mislite organizirat naslednjo?

S tem ko tega ne naredite, kažete ignorantsko držo do študentov iz tega okolja, katere štejete med svoje le tarat, ko vam paše. Hkrati vas pa  financirajo.

Pred kakšnim letom se že zastavil isto vprašanje pa ni bilo napredka.

Lp, Klemen"

"Pozdravljen,

Se spomnim tvojega vprašanja pred letom dni, na katerega je zaradi moje odsotnosti odgovorila ga. Polona Moličnik, podpredsednica Kluba Koroških Študentov.  Že takrat je bila pojasnjena politika Kluba Koroških Študentov v celotni koroški regiji in tudi v upravni enoti Slovenj Gradec. V njenem odgovoru si bil Klemen tudi osebno povabljen, da se nam pridružiš, prideš na pogovor, razložiš svoje ideje, kaj bi se s strani kluba dalo organizirati v upravni enoti Slovenj Gradec, vendar žal tvojega obiska in konstruktivnih idej za projekte do danes nismo dočakali.

Politika kluba še danes ostaja, da je klub odprt za vse pobude članov, vse ki bi želeli aktivno sodelovati, organizirati projekte za kateri bi bili posledično zanimivi za študente v koroškem okolju.

Ker Klub Koroških Študentov pokriva zelo veliko območje (4 upravne enote), se trudimo, da denar za projekte smotrno porazdelimo med vse upravne enote na Koroškem in posledično podpremo tudi neprofitne projekte mladinskih organizacij na celotnem Koroškem. V letošnjem letu smo tako uspešno izpeljali KKŠ Fest v upravni enoti Ravne na Koroškem, pridružili smo se Mladinskemu centru Dravograd pri izvedbi projekta Rock Dravograd, v okviru KKŠ Festa organizirali športno zabavni program v upravni enoti Radlje ob Dravi, v upravni enoti Slovenj Gradec pa smo s pomočjo društva Partizan uspešno izpeljali športni projekt ZABIJ GA 2009. Ostali projekti, ki jih izvaja Klub Koroških Študentov in so tudi naša prioriteta, so v enaki meri namenjeni vsem koroškim študentom. Tako imajo študentje iz upravne enote Slovenj Gradec enake možnosti koriščenja cenejših avtobusnih prevozov v univerzitetna središča, cenejši nakup mesečnih LPP kart, udejstvovanja pri cenejših jezikovnih tečajih, nakupih študentskih smučarskih vozovnic, obiska tradicionalnih Koroških Gavd ter vseh ostalih popustov, ki jih je res veliko. Zato je moje mnenje, da klub ne kaže ignorantske drže do študentov iz Upravne enote Slovenj Gradec, saj imajo posledično ti študentje čisto enake pravice in možnosti kot vsi ostali študentje iz Koroške razvojne regije."

 

Odgovori

Črna lista

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41


Lopa je nastala s podporo:

Lopo podpirajo

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti