Božično-novoletni turnir v Črni natisni
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 18 December 2013 15:48

Tradicionalni turnir v malem nogometu, ki ga NK Peca organizira v času božično-novoletnih praznikov, bo letos na sporedu že 9. leto zapored. Turnir je med ljubitelji futsala postal precej razpoznaven in zelo priljubljen ter zrasel v enega večjih v širši regiji. 
Že nekaj let zapored število sodelujočih ekip nenehno narašča.


Lansko leto je tako nastopilo rekordnih 23 ekip iz vse Slovenije, zmago pa so odnesli nogometaši ekipe B.F.A.M. iz Murske Sobote. Za njih so nastopali številni znani igralci iz prvoligaških zelenic, med njimi tudi Damjan Bohar, najboljši strelec lanskega turnirja in trenutno nogometaš državnih prvakov iz Maribora.

Letošnji termin ostaja nespremenjen, poskrbeli pa bomo za najvišji nagradni sklad v zgodovini turnirja:

Nogometni klub Peca vabi vse ljubitelje nogometa na 9. Božično-novoletni turnir v malem nogometu, ki bo v četrtek, 26.12.2013 s pričetkom ob 8.30 uri v telovadnici Osnovne šole Črna.

Igralo se bo po sistemu 4+1, v posamezni ekipi pa lahko sodeluje največ 8 različnih igralcev. 
Prijavnina za posamezno ekipo znaša 85 EUR, poravna se lahko na dan turnirja v telovadnici, zadnji rok za prijavo na turnir pa je 25.12.2013 do 19.00 ure, ko bo tudi žreb skupin na stadionu NK Peca.

NAGRADE:

1. MESTO: 700 EUR + pokal

2. MESTO: 450 EUR + pokal

3. MESTO: 250 EUR + pokal

Pokal prejmejo tudi najboljši igralec, najboljši strelec in najboljši vratar turnirja.

Prijavite se lahko po telefonu 040 473 562 ali na e-mail  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , več informacij pa najdete tudi na spletni strani www.nkpeca.com.