Tide in Jonas pri Gospodarju zabave! natisni
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Sreda, 15 Januar 2014 13:56

Koroški mladinski kulturni center Kompleks je v 2014 vstopil z nemalo glasbenih, kulturnih in izobraževalnih dogodkov, ki sestavljajo pester mozaik kvalitetne programske ponudbe na Koroškem!


Kot že običajno, so tretji četrtki v mesecu namenjeni jazzu, tokrat jazz večer pripada Peter Mihelič triu ter Nini Strnad. Dan kasneje, v petek, 17. januarja, bo Gospodar zabave gostil dobre znance Kompleksa, ki se v klubskem okolju počutijo odlično – Kompleks.IT s skupino Tide! Tokrat bodo predstavili novi single »Love Is Gone«, za katerega so posneli tudi videospot. Poleg tega pa bo koncert (kot običajno) rokersko obarvan in bo predstavil Tide kot eno najboljših domačih živih rock skupin.


Dan kasneje se bo v okviru Laugh.IT koroški publiki predstavil vsem dobro znan Jonas Žnidaršič! Tako je, tisti Jonas iz Videošpona, Milijonarja, ki piše blog in se nam je že dokazal v številnih medijskih vlogah. Prav on je ne dolgo tega začel testirati svoj smisel za humor v obliki stand-up komedije. Kako mu gre v tej vlogi, pa boste iz prve roke lahko ocenili vi, saj ga kot stand-up komika na Koroškem še nismo videli. Na odru se mu bo pridružil tudi Andrej Težak – Tešky, po končanem nastopu pa se nam z Jonasom obeta še sproščen klepet o vremenu, ki se zna razviti tudi v resnejšo debato. Saj veste, kdor se zadnji smeje, se v Kompleksu smeje!

Bajta pa svojim bralcem podarja brezplačno karto za oba dogodka – pokukajte na našo Facebook stran!