Bajta NVO medijski prostor Korociv Koroški zimski spektakel zopet privabil množico obiskovalcev (FOTO)

Naključno iz intervjujev in kolumen

Zanoškar, ne igraj se z ognjem!?
Jernej Prodnik | Četrtek, 21 Januar 2010
Jernej Prodnik

"Le naivni verjamejo, da nenadno ukvarjanje z ljudskim Matjažem nima brade, ki bi bila celo daljša in gostejša od njegove. Do nedavnega kmet na šahovnici je začel poskočno preskakovati ovire, ki bi lahko dale prostor kralju Karlu, a očitno so se trdnjave odločile za zaprtje zasilnih izhodov."

Bajtini projekti

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica


Ste še slišali,
pesem upora
?

ŽPZ KOMBINAT!

Kombinatke

Koroški zimski spektakel zopet privabil množico obiskovalcev (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Sreda, 26 Februar 2014 22:59

V petek 21. in soboto 22. februarja je slovenjgraško smučišče Kope gostilo okoli 1000 obiskovalcev, željnih športanja in dobre gavde, ki so se zato udeležili KKŠ Winter FEST-a!


Klub koroških študentov je minuli vikend že četrto leto zapored organiziral tradicionalni KKŠ Winter FEST, športno-zabavni dogodek, namenjen predvsem sprostitvi in zabavi mladih. Letos je koroški zimski spektakel prvič potekal v dvodnevni izvedbi. Sobotni dnevni program je postregel z različnimi športnimi atrakcijami – obiskovalci so se lahko pomerili v smučarski tekmi in paintball-u na snegu, v sodelovanju z Društvom podeželske mladine Mislinjske doline pa je Klub koroških študentov organiziral tudi tekmovanje v žakljanju, »štamfanju« ter slalomu s pležuhi.

Študentje – poleg domačinov tudi tisti iz drugih slovenskih regij, ki so na Kope prišli s svojimi študentskimi klubi – ter ostali obiskovalci so bili priča tudi raznovrstnemu glasbenemu dogajanju. V petek zvečer so v Holcer pub-u zažigali Carpe Diem-ovci ter Rebeka Dremelj, v soboto pa so v soju žarometov pred Grmovškovem domu nastopili skupina Foton, Gadi in Farty Animals. Seveda ni manjkal DJ Ney, ki je podnevi in zvečer skrbel za animacijo udeležencev dogodka. Skupaj so poskrbeli za gavdo do jutranjih ur, obiskovalci pa so po končani zabavi prizorišče lahko zapustili z organiziranim avtobusnim prevozom.

Prvič letos pa je KKŠ Winter FEST vseboval tudi dobrodelno noto, saj so obiskovalci v zameno za prav posebne značke lahko donirali prostovoljne prispevke, celoten zbran znesek pa bo Klub koroških študentov namenil socialno ogroženi družini.

Petek

Sobota


 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti