Bajta NVO medijski prostor Korociv Klub koroških študentov z novim vodstvom

Naključno iz intervjujev in kolumen

Poolimpijski intervju: Damir Dugonjič
Igor Ranc | Torek, 30 September 2008
Damir Dugonjič "V predtekmovanju smo plavali popoldan, kar je bilo super. Finala in polfinala pa so se plavala dopoldan. Ogromno je bilo pritožb, da to ni primerno, saj so vsi vajeni, da popoldne plavajo bolje. Nekateri zaradi tega, ker niso vajeni plavanja dopoldan sploh niso prišli v finale, kljub temu, da bi tja načeloma spadali."

Bajtini projekti

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica


Ste še slišali,
pesem upora
?

ŽPZ KOMBINAT!

Kombinatke

Klub koroških študentov z novim vodstvom PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Ponedeljek, 23 December 2013 22:10

Na sobotnih volitvah izvoljena ekipa pričenja svoj mandat za vodenje kluba v letu 2014.

V soboto, 21. decembra 2013, so v KMKC Kompleks potekale volitve za predsednika ter Nadzorni in Disciplinski odbor Kluba koroških študentov. Tudi letos je za vodilno mesto ter Izvršni odbor kandidirala ena ekipa, ki pa je s predstavljenim programom prepričala študente, da so ji prišli s svojim glasom izkazati podporo.

V letu 2014 bo v KKŠ delovala širša ekipa, in sicer pod vodstvom predsednice Ane Pisar ter Izvršnega odbora, ki ga sestavljajo: Tina Šumnik (podpredsednica), Dona Miklavc (generalna sekretarka), Marcel Šumnik, Sabina Levar, Tina Naglič in Katja Hamler. Poleg Izvršnega odbora so bili v soboto izvoljeni tudi člani Nadzornega odbora – Tilen Gorenšek, Nace Novak in Grega Vidmar ter Disciplinskega odbora – Ajda Hovnik Plešej, Maša Kolmančič in Žiga Tomažič.

»V letu 2014 želimo delovanje Kluba koroških študentov dvigniti na zavidljivo raven – ohraniti tradicionalne projekte (ter njihovo vsebinsko in organizacijsko odličnost), ki ostajajo prve asociacije ob omembi Kluba koroških študentov, in hkrati realizirati nove ideje, ki bodo prevetrile možnosti za aktivno udejstvovanje študentov. Naše prizadevanje bo KKŠ približati vsem koroškim dijakom in študentom – z raznolikimi in zanimivimi projekti v vseh treh koroških dolinah, ter s tem povečati pripadnost naših članov. Prav tako bo ena izmed prioritet vpeljati v klubsko delovanje tudi mlajše, ki predstavljajo prihodnost kluba, in jim s tem omogočiti pridobivanje dragocenih izkušenj,« je cilje in prizadevanja v prihajajočem letu opredelila nova predsednica Ana Pisar.

Poleg volitev je sobotni Občni zbor prinesel tudi spremembe in dopolnitve statuta ter pravilnikov Izvršnega odbora, Nadzornega odbora, Disciplinskega odbora in Pravilnika o volitvah v organe. Na novo spremenjeni in definirani akti so korak naprej pri odpravljanju odstopanj, dvojnih meril in nejasnosti pri postopkih in delovanju kluba. Obširnejše spremembe oz. dopolnitve sta bila deležna Pravilnik Nadzornega odbora in Pravilnik o volitvah v organe. Slednji predvsem jasneje opredeljuje volilni postopek in kandidaturo za vodstvo KKŠ.


 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti