Bajta NVO medijski prostor Korociv Karierni klubi Nefiks – za lažjo odločitev o poklicu!

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju in film: Miha Kolar
Igor Ranc, foto: Matej Kodrin | Ponedeljek, 02 Junij 2008
Miha Kolar "Načrtov za prihodnost ne delam rad, saj je potem vedno razočaranje, če nekaj ne uspe kot je bilo načrtovano. V interesu mi je, da bi posnel še kakšen film, kaj več pa raje ne bi rekel, da me ne bo kdo potem lovil za besedo."

Bajtini projekti

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica


Ste še slišali,
pesem upora
?

ŽPZ KOMBINAT!

Kombinatke

Karierni klubi Nefiks – za lažjo odločitev o poklicu! PDF natisni E-pošta
Prispeval Zavod Nefiks (*projekt Korociv)   
Ponedeljek, 03 Februar 2014 11:52

V soboto, 1. februarja, so se koroški dijaki zbrali na prvih delavnicah Kariernih klubov Nefiks, ki jih Zavod Nefiks organizira že drugo leto. Delavnice so se odvijale v prostorih Kompleksa na Ravnah na Koroškem. 

Karierni klubi udeležencem nudijo veliko več kot le način neformalnega druženja. Delavnice so namenjene spoznavanju ter odkrivanju osebnosti, zanimanj, hobijev in potencialov posameznika, ki si z ostalimi udeleženci, s podobnimi interesi, izmenjuje znanja, mnenja in izkušnje. Udeleženci s pomočjo delavnice izdelajo svoj osebni karierni načrt in na ta način spoznajo ter pridobijo nove kompetence.


Delavnica je zasnovana z namenom, da posameznikom razkrije širok spekter novih znanj, v katere je vpleten tudi socialni doprinos, saj se udeleženci med seboj spoznajo, povežejo ter spletejo prijateljske vezi. S skupinskim delom in sodelovanjem krepijo pojem kolektivnosti, pridobijo na samozavesti ter izpopolnijo svojo samopodobo. Udeležba na delavnici pomeni korak bližje k želenim ciljem, saj daje posameznikom občutek pomembnosti in samostojnosti, pri tem pa jih nauči izražati lastno mnenje, želje ter potrebe.


Udeleženka Saura je povedala, da se je na prvi delavnici počutila dobro, saj je bilo vzdušje pozitivno ter pritrdila, da se bo nedvomno udeležila tudi druge delavnice. Suzana Tahiri, vodja delavnice Karierni klubi Nefiks na Koroškem, dodaja: »Današja delavnica je zelo dobro uspela, kar je potrdilo dobro vzdušje, ki je bilo izjemno sproščeno in veselo. Menim, da smo sobotno popoldne zelo aktivno izkoristili in da bomo tako nadaljevali tudi v prihodnje.«


Več informacij - O projektu »Karierni klubi Nefiks« - Suzana Tahiri, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Odnosi z javnostmi in podpora medijem - Taja Kaker, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti