Bajta Album Mesec v sliki Mesec v sliki: April 2010

Fotografski profil

Pasica

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica

Mesec skozi eno oko

Pasica
Mesec v sliki: April 2010 PDF natisni E-pošta
Prispeval Izbor: Matej Golob   
Sobota, 08 Maj 2010 18:23

Za tiste, ki na Bajto zaidete bolj poredko, pa tudi za tiste, ki bi se radi spomnili, kaj se je zanimivega zgodilo v preteklem mesecu, je pred vami izbor zanimivih dogodkov in fotografij iz meseca aprila. Klik na fotografijo ali na povezavo v tekstu vas pripelje tudi do članka oziroma galerije, objavljene na Bajti.

Slikarsko-kiparska kolonija na Ravnah
Koncem aprila je na Ravnah potekala že četrta mednarodna slikarsko-kiparska kolonija. (Foto: Samo Strel)

Mladi raziskovalci Koroške na OŠ PV
Na Osnovni šoli Prežihovega Voranca na Ravnah so svoje naloge predstavljali osnovnošolci iz regije v okviru projekta MRK - Mladi raziskovalci Koroške. (Foto: Anja Benko)

Peca do nove zmage
Nogometaši NK Peca iz Črne na Koroškem so z zmago v derbiju proti Šoštanju potrdili, da so v odlični formi. (Foto: Maruša Triplat)

Pokal Žična v Črni
Na zadnjih zaplatah snega so se v Črni pomerili smučarji v okviru tekmovanja Pokal Žična: "Kdor ne škija ni Črnjan". (Foto: Jure Lesjak)


Pokal v kolesarskem vzponu Trbonje
April je tudi mesec, ko se začne tekmovanje za Koroški pokal v vzponih. Prva tekma je bila v Trbonjah, kolesarji pa so se morali povzpeti na Cvitrško sedlo. (Foto: Emil Makan)

"Na televiziji sem!"
Vseslovenski prostovoljni akciji čiščenja Očistimo Slovenijo, so se pridružili tudi mnogi posamezniki na Koroškem. (Foto: Lucija Kac)

Otvoritev prizidka kulturnemu centru na Ravnah
Aprila na Ravnah obeležujejo tudi občinski praznik. Tokrat so imeli občani še poseben razlog za veselje, saj so na ta dan otvorili prizidek k nekdanjemu "Titovemu domu". (Foto: Danica Hudrap)

"Cekri" na vrhu Brinjeve gore
Na velikonočno soboto se je ob lepem vremenu na Brinjevi gori nad Prevaljami zbrala precejšnja množica na blagoslovljenju jedil. (Foto: Jan Klančnik)

ZKM Band
Z otvoritvenim koncertom v Kompleksu na Ravnah se je pričela serija koncertov etno jazz projekta koroških glasbenikov, imenovanega Zbudimo kralja Matjazza. (Foto: Miha Kolar)

 

Dodaj dogodek!

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti