Bajta PR' NAS KULtura Poziv za nevladne organizacije (publikacija)
Poziv za nevladne organizacije (publikacija) PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Ponedeljek, 23 Februar 2015 16:10

V okviru projekta Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije – Korociv.si smo v mesecu decembru pričeli s povezovanjem vsebinsko sorodnih nevladnih organizacij na področju športa oziroma natančneje na področju nogometa.

Eden izmed prvih korakov povezovanja in sodelovanja klubov je izdaja posebne publikacije oziroma časopisa (v sodelovanju z Društvom za širjenje kulture na svetovnem spletu - spletni portal bajta.si, ki bo izdajatelj publikacije), v katerem bodo predstavljeni vsi koroški nogometni klubi.

K sodelovanju pa bomo povabili tudi nevladne organizacije z drugih področij (iz vseh koroških občin), za katere imamo predviden prostor za predstavitev njihovih vsebin.

Če bi želeli vašo nevladno organizacijo (društvo, zavod, ustanovo) predstaviti v publikaciji, vas lepo prosimo, da nam to sporočite najkasneje do srede, 4. marca 2015, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. (v povratnem e-mailu boste dobili vse informacije in navodila).

V publikaciji bomo predstavili največ 20 nevladnih organizacij, zato pohitite s sporočilom/prijavo (prostor bo dobilo prvih dvajset nevladnih organizacij po vrstem redu prejetih sporočil). Koncept publikacije je podrobneje predstavljen spodaj.


+++ KONCEPT/OSNUTEK PUBLIKACIJE +++

Tema Predstavitev koroških nogometnih klubov in drugih društev v naši regiji (nevladnih organizacij – NVO s področja športa, kulture, sociale itd.)

Cilj in namen Širši javnosti predstaviti delovanje koroških nogometnih klubov in nastajajočega “Združenja koroških nogometnih klubov (ZKNK)” ter drugih društev, ki se bodo odločila za sodelovanje

Izvajalca Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije – Korociv.si in Društvo za širjenje kulture na svetovnem spletu (spletni časopis Bajta.si)

Urednik Jure Lesjak (Društvo za širjenje kulture na svetovnem spletu)

Datum izida Predvidoma konec meseca marca

Naklada 3000 izvodov

Format 24 strani, A4, barvni tisk (tekst + fotografije)

Vsebina

1 Naslovnica (ime časopisa in uvodnik)

2 Kazalo in osnovne informacije (izdajatelj, izvajalci, naklada itd.)

3–11 Predstavitev koroških nogometnih klubov (vsak klub ima na voljo svojo stran; klubi se odločijo sami, kakšno vsebino želijo predstaviti)

12–21 Predstavitev drugih društev na Koroškem (20 društev; vsako društvo ima na voljo pol strani; društva se odločijo sama, kakšno vsebino želijo predstaviti)

22–23 Druge vsebine (Korociv, Združenje koroških nogometnih klubov)

24 Oglasni prostor (logotipi posameznih oglaševalcev)

Koroški nogometni klubi in NVO Do dogovorjenega datuma pošljejo vsebino, ki jo želijo predstaviti v publikaciji (konzultacija prek e-maila z urednikom, ki pošlje smernice in navodila)

Kontakt in informacije Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , gsm 031 703 730


 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti