Bajta PR' NAS KULtura Poziv NVO za prepoznavanje priložnosti k strukturnim spremembam
Poziv NVO za prepoznavanje priložnosti k strukturnim spremembam PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Sreda, 15 Januar 2014 14:42

Ena izmed prioritetnih nalog v okviru izvajanja projektnih aktivnosti »Korociv.si« - Koroškega regionalnega stičišča nevladnih organizacij je, da skupaj z zainteresiranimi NVO v regiji pripravimo in izvedemo skupne iniciative/akcije za prepoznavanje strukturnih sprememb na lokalni/regionalni ravni.

V Koroškem regionalnem stičišču se zavedamo, da vi - kot predstavniki nevladnih organizacij - najbolje prepoznate in poznate priložnosti za strukturne spremembe nevladnega sektorja v koroški regiji. Z namenom skupnega prepoznavanja teh potreb in priložnosti NVO sektorja na regionalni/lokalni ravni vas pozivamo, da nam svoje ideje in predloge čim prej tudi sporočite. Lahko nam jih posredujte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali nas s svojimi idejami in predlogi obiščete v projektni pisarni stičišča in sicer najkasneje do 30. januarja 2014.

Dobrodošli bodo vsi vaši predlogi in ideje, ne glede na področje delovanja; od področja kulture, športa, sociale, zdravja, turizma … Posebej dobrodošle pa bodo iniciative in predlogi za spremembe oziroma potrebe NVO sektorja v regiji, s katerimi se do sedaj zaradi različnih razlogov še nismo podrobneje ukvarjali ali jih reševali (pomanjkanje financ, prostorov in opreme za nemoteno delovanje NVO, nesodelovanje z drugimi NVO ali lokalnimi skupnostmi itd.).

Vse ideje, ki bodo prispele do nas do konca januarja 2014, bomo skupaj z vami (kot predlagatelji) tudi obravnavali, ovrednotili ter zanje poskušali najti rešitve oziroma poskušali bomo izvesti vse aktivnosti in akcije, da se rešitve tudi dosežejo.

Dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 040 292 064.


 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti