60 let bodo proslavili z Akademskim plesom! natisni
Prispeval Klub koroških študentov   
Ponedeljek, 02 April 2012 14:24

KKŠ Klub koroških študentov v tem letu obeležuje 60 let svojega delovanja, ki ga bo počastil z Akademskim plesom! V petek, 6. aprila 2012, s pričetkom ob 19. uri bodo tako bivši kot zdajšnji aktivisti kluba in vsi povabljeni v Družbenem domu na Prevaljah ob večerji, kratkem programu in plesu proslavili okrogli jubilej kluba.

Akademski ples je prvi in eden izmed dogodkov, s katerim bo Klub koroških študentov obeležil 60 let svojega delovanja. V poletnih mesecih se namreč obeta še en dogodek, ki pa bo namenjen izključno članom oz. študentski populaciji. »Koncept Akademskega plesa pa je naklonjen tako zdajšnjim kot bivšim klubovcem. Povabili smo nekdanje predsednike kluba, župane, poslovne partnerje, seveda pa je gala večer namenjen tudi našim študentom. Želimo si, da se bodo na obletnici ob 60 let kluba srečali tako zdajšnji kot bivši aktivisti in ob proslavitvi jubileja spletli vezi, se spoznali in med seboj delili izkušnje, izzive, s katerimi se soočajo in morebiti celo prišli do rešitev in predlogov za delovanje kluba v prihodnosti. Vse to seveda ob odlični glasbi, sproščenem vzdušju in plesnih ritmih,« je o gala dogodku dejal njegov vodja, Tadej Breznik.

Za desno hemisfero večera bo poskrbela glasbena skupina Unikat, zgod(b)ovino 60 let Kluba koroških študentov bosta razpletala Ana Pisar in Nejc Večko. Rok za prijavo se je podaljšal do 4. aprila, morebitno udeležbo pa sporočite Luciji Lauko na 040 659 725 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Več informacij o dogodku na www.klub-kks.si.