Jazz abonma na Koroškem natisni
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 08 Oktober 2008 16:41

Na spletnem mestu www.bajta.si/jazz bo od danes naprej na voljo spletna stran z vsemi informacijami glede prvega jazz abonmaja na Koroškem. Od danes naprej so na voljo tudi vstopnice

Jazz abonma na Koroškem

Na posebnem spletnem mestu boste tako našli vse informacije o izvajalcih – razširjeni opisi nastopajočih bodo objavljeni takoj, ko jih bo zagotovil organizator, hkrati pa boste lahko iz ene spletne strani dostopali do člankov in fotogalerij objavljenih v Bajtinem albumu.

Jazz abonma izhaja iz več kot uspešnih Jazz delavnic oziroma Jazz jam sessionov (prvi se je zgodil 22.3.2007). V Kompleks so organizatorji v slabih dveh letih uspeli privabiti vrsto odličnih glasbenikov – krona uspešnega dela pa je bil kar dvakrat razprodan koncert britanske legende Georgieja Famea.

Jazz abonma je tako logična nadgradnja dosedanjega dela na področju jazzovske ponudbe na Koroškem, ki s svojo kvaliteto dosega večje centre – Ljubljano, Maribor in Novo mesto. Skupaj z organizatorji vas torej vabimo k ogledu spletne strani in čimprejšnjem nakupu abonmajskih vstopnic. Vstopnice bodo na voljo tudi za posamezne koncerte.

 

POVEZAVA DO VSEH INFORMACIJ