Bajta PR' NAS KULtura Hrup za odrom skupaj s KKŠ
Hrup za odrom skupaj s KKŠ PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Nedelja, 18 Marec 2012 11:02

(S)mejmo se s KKŠ in Šus teater vabita na že večkrat razprodano komedijo Hrup za odrom!, ki bo v soboto, 24. marca 2012 ob 20.00 v Kulturnem domu Radlje ob Dravi!

»Ko se prava komedija dogaja v zaodrju«

Nenavadna komedija vam razkrije situacije med gledališko vajo in prikaže momente ljubezni, nevoščljivosti, obrekovanja ter živčne napetosti v času nastajanja gledališke predstave. Poda odgovore na vprašanja ali je dogajanje v zakulisju med predstavo zanimivejše kot dogajanje na odru. Ekskluzivno prikaže kaj sploh še ostane od predstave po letu dni, ko so igralci od medsebojnih zdrahah že povsem naveličani drug drugega. Vse to, začinjeno z obilico situacijske komedije, duhovitih dialogov in ekstravagantnih karakterjev obeta nepozabno komedijo, gledalcem do zdaj skritih razsežnosti.

Aktualna komedija »Hrup za odrom« je bila premierno uprizorjena 19. marca 2011 in je navdušila tako občinstvo kot strokovno javnost. Na 8 ponovitvah si je komedijo ogledalo več kot 1000 gledalcev, v aktualni sezoni načrtujejo še 15 gostovanj. S komedijo so se v zaključku sezone 2011 uvrstili na Regijsko Linhartovo srečanje gledaliških skupin 2011.

Hrup za odrom

Avtor: Michael Frayn
Režija: Aljaž Godec
Igrajo: Katja Svenšek, Matjaž Godec, Damijan Zagoršek, Tanja Hauptman, Polona Ambrožič, Robi Cafuta, Jana Žerak, Nejc Pešec, Dora Lenart

Prodaja kart na vseh uradnih urah KKŠ ter prodajnih mestih!

Radlje ob Dravi: Papirnica ekspertiza, Igralnica in bar Ludo, Ringlšpil
Vuzenica: Cvetličarna in čajnica Aleksandra
Podvelka: Bar Irena
Ribnica: Bar Jelka

Cena: člani KKŠ 2 €, nečlani 3 €


 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti