Bajta PR' NAS KULtura Cheerios Koroška!
Cheerios Koroška! PDF natisni E-pošta
Prispeval DPM Koroške (*projekt Korociv)   
Sreda, 12 Marec 2014 14:18

Društvo mladih podjetnikov Koroške v sodelovanju z RRA Koroška organizira dogodek Cheerios Koroška! Gre za koroško različico Silicon Drinkabout dogodkov in za prvi korak k ustvarjanju skupnosti podjetnih, kreativnih, ustvarjalnih, ambicioznih in aktivnih mladih na Koroškem.


KDAJ? V petek, 14.3.2014 

KJE? Ustvarjalnica in Co-working prostori v »Kertovi bajti« na Prevaljah (Trg 1, 2391 Prevalje) 

ZAKAJ? Neformalno druženje ustvarjalnih, podjetnih, ambicioznih in aktivnih mladih. Ustvarimo skupnost mladih, ki bodo vodilna sila pri razvoju regije v prihodnosti. 

ORGANIZATOR: Društvo mladih podjetnikov Koroške v sodelovanju z RRA Koroška. 

BREZPLAČNO PIVO IN PICA!

O »Cheerios Koroška«: Dogodek ima takšno ime iz dveh razlogov: 1. Cheerio je britanski izraz za pozdrav in kot zdravica. 2. Cheerios Efekt je izraz za fizikalni pojav v hidrodinamiki in hidrostatiki pri katerem se plavajoči objekti združujejo. Kar sta tudi dva glavna cilja dogodka, torej druženje ob prijetnem ambientu in ustvarjanje skupnosti ambicioznih, podjetnih, ustvarjalnih in aktivnih mladih. Na takšnih dogodkih se večkrat srečajo tudi kasnejši poslovni partnerji, soustanovitelji podjetij/startupov, mladi dajejo svoje ideje sovrstnikom v kritiko, večkrat se na kakšnih dogodkih gosti tudi goste, ki podajajo svoje poglede na tematiko, zaposlovalci v tujini na takšnih dogodkih iščejo kadre, prav tako pa je priložnost za vse in tudi tiste brez služb, da ponudijo svoje znanje širši okolici. Izvor takšnih dogodkov v tujini so t.i. Silicon Drinkabout dogodki, tudi v Sloveniji je že nekaj podobnih dogodkov, zdaj pa imamo še Korošci in Korošice svojega. Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite!


 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti