Bajta Zabava Kafetkanje Razgaljena Tjaša Sidar?

Naključno iz intervjujev in kolumen

»Bajta vas voli«
Lucija Kac | Torek, 12 Oktober 2010
Lucija Kac

"Banalnost takšnih sporočil očitno prepoznavajo tudi nekateri kandidati, saj smo lahko opazili tudi plakate, na katerih je pisalo »Ja, tudi mi smo za xy občino«.  Super sarkazem, duhovito, prijetno za videt, zapomljivo … a spet morda malo premalo za to, da pokažejo, da jim je mar za volivce."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Razgaljena Tjaša Sidar? PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Nedelja, 27 Februar 2011 20:12


Tjaša SidarNa spletnem portalu govori.se so razkrili, da naj bi se koroška lepotica Tjaša Sidar razgalila za reklamno akcijo podjetja Topmoda. Po zatrjevanju omenjenega portala naj bi Tjaša za to podjetje pozirala zgoraj gola, prsi pa naj bi si pokrila z rokami. Tjaša naj bi prav tako postala obraz omenjene blagovne znamke. Ob tem so opozorili, da je Tjaša še pred kratkim zatrjevala, da se ne namerava gola postaviti pred objektiv. Je pa res, da je Tjaša na sebi obdržala hlače, pa tudi zgoraj je poskrbela za zakritost.

Ob letošnjem valentinovem je misica Sandra Adam svojega fanta menda presenetila s spodnjim perilom. Kot so zapisali na 24ur.com, ima Sandra najraje, če ji fant podari rože, dodala pa je še, da je lahko valentinovo prav vsak dan, če si zaljubljen.

Po zelo uspešnem nastopu v petek in včeraj, je Tina Maze tudi na današnjem superveleslalomu nastopila dobro. Na koncu je Tina zasedla osmo mesto (ki je hkrati njena najboljša uvrstitev na superveleslalomih letošnjega svetovnega pokala) ter se v skupnem seštevku pomaknila na četrto mesto, pri čemer za trenutno tretje uvrščeno Görglovo zaostaja le še 41 točk.

Priljubljena serija Kursadžije je zadnjič gostila tudi Fredija Milerja, ki je odigral vlogo profesorja. Kot je povedal, mu je bila vloga ponujena, on pa jo je z veseljem sprejel. Fredi pa tačas na svojem Facebook profilu tudi oglašuje svojo novo pesem, poimenovano Ferguson.

Medtem ko naše politično prizorišče kar naprej pretresajo takšne in drugačne, resnične in manj resnične afere, se Irma Pavlinič Krebs ukvarja z bolj »hvaležnim« zakonom, in sicer z zakonom o prostovoljstvu. Kot je povedala, predstavlja ta zakon, sprejet ravno v letu prostovoljstva, veliko priložnost za organizacije s tega področja. Zakon je nastal v dialogu z nevladnimi organizacijami, tudi v Državnem zboru pa je bil sprejet soglasno, zaradi česar mu pripisujejo dobro izhodišče.


 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti