Bajta Zabava Kafetkanje Tjaša Sidar ima novega

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Robert Kordež
Tomaž Kučan, foto: Grega Stopar | Sreda, 18 Maj 2011
Robert Kordež

"Najbolj uživam med kolesarjenjem na simpatičnih stezicah Brinjeve gore nad Prevaljami oz. po trasi Krejanovega memoriala. Tu opravim 70% vseh treningov.
"

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Tjaša Sidar ima novega PDF natisni E-pošta
Prispeval Katja Žunec   
Ponedeljek, 09 Avgust 2010 22:15

Konec maja so se številne modne strokovnjakinje podale na »lov« za dekleti, ki v sebi skrivajo manekenski potencial. Razlog za to je prva slovenska izvedba oddaje oziroma šova Slovenski Top Model, ki se bo čez nekaj časa predvajala tudi na televiziji. Tako so strokovnjakinje obiskale mestna jedra in nakupovalna središča v večjih mestih po Sloveniji in izbrale lepotice, ki so jih povabile k sodelovanju. Izmed množice tekmovalk je žirija na koncu izbrala 14 tekmovalk, ki se bodo potegovale na naslov prvega slovenskega top modela. V boj za bogate nagrade pa se bo podala tudi Nika iz Slovenj Gradca.

Tjaša SidarAktualna Miss Hawaian Tropic, Tjaša Sidar, si je v preteklih dneh na vrat tetovirala zvezdice. Po tattoo se je skupaj s prijateljico Majo odpravila v Celje v KUD Nemesis Tattoo, kot so zapisali na spletnem portalu govori.se. Za omenjeni studio se je Tjaša odločila zaradi tega, ker je o Ramu in njegovem delu slišala veliko dobrega. Po tetoviranju je povedala, da je bil resnično nežen in prijazen. Tako ima Tjaša sedaj na vratu tri velike zvezdice, ki predstavljajo tri najpomembnejše ljudi v njenem življenju, ostale zvezdice pa pomenijo posameznike, brez katerih si koroška misica življenja ne predstavlja.

Prav v tem času potekajo priprave za odhod slovenske ekipe smučarjev za tehnične discipline na južno poloblo oziroma natančneje na Novo Zelandijo. Tja se bodo pod vodstvom trenerja Pavlija Čebulja odpravili Mitja Valenčič, Bernard Vajdič, Aleš Gorza, Matic Skube, Janez Jazbec, Miha Kürner ter Mitja Dragšič. Čebulj je povedal, da so ta čas razmere za trening tam idealne. Dodal je, da bodo trenirali vse tri discipline – superveleslalom, veleslalom in slalom. Obenem pa bo to priložnost, da se smučarji dodobra spoznajo z novim trenerjem in obratno. Gorza je pred odhodom izrazil prepričanje, da bodo dobro delali ter da bodo pogoji za trening dobri. Za Korošca bo vadba na Novi Zelandiji nekaj novega, saj se je v zadnjih sezonah pripravljal v Čilu.

V preteklem tednu je prevaljski župan Matic Tasič sporočil odločitev, da bo odslej funkcijo župana opravljal profesionalno. To pomeni, da bo funkcijo opravljal kot poklicni župan, zato hkratno službovanje na različnih delovnih mestih v gospodarstvu ne bo več mogoče. Tasič je povedal, da se je za spremembo odločil zaradi tega, ker prevaljsko občino v mesecu septembru zapušča tajnik Stanko Kumprej, v času do novih volitev v oktobru pa novega tajnika ni smiselno imenovati. Tako bo njegove obveznosti v tem času prevzel sam župan v sodelovanju z občinskimi oddelki glede na področje.

Koroški nogometaš Marko Šuler, ki trenutno zastopa barve belgijskega Gent-a, je bil razlog za obisk oglednikov škotskega Glasgow Celtic-a na enih izmed tekem Lige prvakov. Šuler je lani sicer podaljšal pogodbo z Gentom, vendar je znano, da so Belgijci enega svojih najboljših igralcev pripravljeni prodati. Višina odškodnine za Korošca naj bi po nauradnih informacijah znašala okrog dva milijona evrov, kar pa za škotkega velikana ne bi smelo predstavljati velike ovire.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti