Bajta Zabava Kafetkanje Tjaša Sidar ima prikupnega prijatelja

Naključno iz intervjujev in kolumen

Bog daj, da bi crknu televizor
Jan Küzma | Torek, 23 September 2008
Jan Küzma - Bog daj, da bi crknu televizor 
 
"Serije (in filmi) večinoma temeljijo na problemih z izgledom in ljubezenskih težavah protagonistov, namesto, da bi nas očarala kompleksna zgodba, inovativnost ali kakšna drugačna zasnova, ki gre dlje od ljubezenskega trikotnika."

 

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Tjaša Sidar ima prikupnega prijatelja PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Ponedeljek, 26 Julij 2010 19:12

Koroška nogometaša Marko Šuler in Nejc Pečnik naj bi se po poročanju spletnega portala govori.se pred kratkim s svojima izbrankama mudila na kopališčih v kampu Lanterna. Med uživanjem na morju se jima menda ni uspelo izogniti mnogim pogledom zvestih navijačev, kot pravijo, pa naj bi Korošca pokazala, da sta popolnoma preprosta in dostopna fanta, ki z veseljem spoznata svoje privržence. Kot so še zapisali, naj bi Nejc še vedno imel poškodovan gleženj, kar pa ga ne ovira pri uživanju na morju.

Slovenjgraška lepotica Tjaša Sidar naj bi svojega psička Balija vključila v lepotno tekmovanje Naj Puppie 2010. Tjaša je prepričana, da je njen štirimesečni kosmatinček prikupen in vreden omenjenega naziva. Če se z njo strinjate, lahko Tjaši in njenemu Baliju pomagate do zmage z glasovanjem.

Damir Dugonjič Minuli vikend je na Ravnah potekal mednarodni plavalni miting, ki se ga je udeležilo veliko uspešnih plavalcev iz različnih držav. Med njimi je bil tudi Korošec Damir Dugonjič, ki sicer trenutno živi in študira v Ameriki. Damir je pokazal odlično formo in tako še podkrepil prepričanja, da bo na prihajajočem evropskem prvenstvu v Budimpešti eden izmed favoritov. Po uspešnih nastopih na Ravnah je Damir za Val 202 povedal, da ga pred prvenstvom čaka nekaj lažjih treningov in veliko počitka, kar bo, upajmo, pripomoglo k sicer pričakovanim odličnim rezultatom.

Perspektivno koroško plavalko Tjašo Oder je po osvojenih uspehih na mladinskem evropskem prvenstvu, ki je potekalo v Helsinkih, na Ravnah pričakal slavnostni sprejem. Plavalka si je le-tega tudi zaslužila, saj je postala evropska mladinska prvakinja na 800 metrov prosto ter podprvakinja na 1500 metrov prosto.

Pred kratkim je na Ptuju potekal mednarodni turnir v odbojki na mivki, BeachMaster 2010, na katerem sta v finalu nastopila tudi dva Korošca, brata Pokeršnik. Lanskoletna zmagovalca Jan in Danijel Pokršnik sta se za ponovitev lanskega uspeha spopadla z Alenom Pajenkom in Nejcem Zemljakom, ki pa sta naša odbojkarja na žalost premagala z 2:0. Po tekmi je Danijel Pokeršnik povedal, da sta morala priznati premoč nasprotnikoma, ter da nista razočarana. Sezono bosta brata zaključila z nastopom na državnem prvenstvu v odbojki na mivki, ki bo potekalo 30. in 31. julija v Kranju.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti