Bajta Zabava Kafetkanje Tina Maze pogosteje na morju

Naključno iz intervjujev in kolumen

O ženah po dnevu žena
Ana Pisar | Petek, 13. marec 2009
Ana Pisar
"Zato je bistvenega pomena, da padci in stereotipi niso prepreke na poti do emancipacije ali prevlade, temveč zgolj dodatna težava, s katero se je z dobro mero volje in moči možno spopasti in jo predvsem premagati."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

article thumbnailOpeth: Heritage (2011)
Sreda, 12. oktober | Sergej Harlamov

Naloga kritika, čim bolj objektivno ovrednotiti delo umetnosti, je zelo nehvaležna. Morda ste se ob besedni zvezi delo umetnosti zahahljali, češ, tip piše o produktih masovne mašinerije pop kulture in nam lamentira o vrednotenju umetnosti, toda med...


Fotografski profil

Pasica

Na Forumu so poved'li

"Pred 14 dnevi sn parkiru pr tržnici v Gracu, vrgo v parkirno uro 2eur pa šov na kafe. Pogruntam, da sn pozabo telefon v ladlu v avtiju.. ok, grem nazaj.

In ka vidim ob 11h na s folku polni tržnici? Dva, ne vem, 15 letna turčina, en mi odklepa prtlažnik drug pa ž montira felgne."

Selektorjeve nenavadne prigode, tema Matr kk me razpizdi ...


Tina Maze pogosteje na morju PDF natisni E-pošta
Lucija Kac, foto: Jure Lesjak   
Nedelja, 08. maj 2011 21:32

Tina Maze
Naša najboljša smučarka, Tina Maze, je po naporni, a zelo uspešni smučarski sezoni za revijo Story povedala, da vedno komaj čaka, da se poda na morje. Kot je dejala, so bili tedni pred morjem zanjo vedno nekaj posebnega. Dodala je, da ima zdaj, ko večinoma živi pri partnerju v Gorici, morje veliko bližje, zaradi česar je tam večkrat in ji to predstavlja pravo terapijo.

V prejšnji oddaji Slovenija ima talent se je gledalcem in gledalkam predstavila tudi mlada Koprčanka Jerica Haber, ki je po rodu sicer Korošica. Žirijo je navdušila, njo pa je navdušil Branko Čakarmiš, ki je Jerico ganil do solz, ko je rekel, da se bo on za Jerico boril do konca. Kot je še dodala za Novo, je to zanjo pomenilo priznanje, da je na pravi poti.

Kljub izvrstnemu nastopu v oddaji Slovenija ima talent se mlada Dravograjčanka Nastja Gabor ni uvrstila v nadaljevanje šova. Ne glede na to, pa smo lahko prebrali številna mnenja, ki ji napovedujejo lepo pevsko kariero. Prepričana sem, da bomo za Nastjo še slišali.

Na včerajšnjem Žuru z razlogom, ki se je odvil v Mariboru, je nastopila tudi koroška skupina ZircuS, ki je zagotovo ostala v spominu vsem obiskovalcem vsaj zaradi svoje oprave. Člani skupine so se namreč na odru pojavili oblečeni v plenice.

Sandra Adam, trenutno še aktualna Miss Slovenije, je za revijo Lea med drugim povedala, da v zvezi, kjer bi bil partner pretirano ljubosumen, ne bi vztrajala. Kot je dejala, je določena mera ljubosumja zaželena, saj ji fant tako pokaže, da jo ima res rad ter da je ne da nikomur. Dodala pa je, da posesivnosti ne bi prenašala, saj z nekom, ki je posesiven, ne moreš biti srečen.

V Žurnalu pa smo lahko prebrali tudi, da se Sandra Adam poskuša prehranjevati čim bolj zdravo, ob čemer pa se kdaj pa kdaj tudi pregreši. Pri tem je kot svojo slabo razvado izpostavila dejstvo, da ima rada slaščice, pri čemer je posebej omenila čokolado.

 

Zadnje objave na Bajti


sumc-april-2014.jpg
Sreda, 16 april 2014 04:43
kk-ravne-3.jpg
Ponedeljek, 14 april 2014 21:47
bicikl-r-1.jpg
Petek, 11 april 2014 07:55
stajerska-2014.jpg
Četrtek, 10 april 2014 12:59
fuz-1.jpg
Sreda, 09 april 2014 12:22
IMG_7346.jpg
Sreda, 09 april 2014 10:54
korociv_mnz.jpg
Sreda, 09 april 2014 07:07
ch-koroska.png
Torek, 08 april 2014 06:22
dugi-d.jpg
Sreda, 02 april 2014 06:48

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti