Bajta Zabava Kafetkanje Se bodo Nikine sanje uresničile?

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Erik Lesnik, ljubitelj malih živali
Jure Lesjak | Četrtek, 21 Avgust 2008
Erik Lesnik "Menim, da v specializiranih trgovinah slabše skrbijo za živali, ker nimajo dovolj časa, da bi se lahko vsaki posvetili v takšni meri, kot bi bilo potrebno. Na sejmih imaš veliko večjo izbiro, več časa, prodajalci vedo ogromno o živalih."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Se bodo Nikine sanje uresničile? PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: TV3   
Nedelja, 26 September 2010 21:32

NikaV sredo se ja na TV3 pričel nov resničnostni šov – Slovenski top model. Med štirinajstimi dekleti, ki se potegujejo za naziv prvega slovenskega top modela, je tudi predstavnica Koroške, in sicer Slovenjgradčanka Nika. Nika je stara 16 let, njene sanje pa so postati model in užiti slasti slave.

Koroški igralki, Pii Zemljič, so včeraj pri Večeru podelili nagrado za najboljše igralske dosežke v pretekli sezoni v gledališču. Nagrado so podelili prvič, Pia pa jo je, po utemeljitvi žirije, dobila, ker se »prefinjeno odziva na kompleksne in raznovrstne besedilne in čustvene dražljaje ter jih preko občutij, kognitivnih sodb, dejavnih nagibov, nepredvidljivih stanj in usvojenega odrskega vedenja pretvarja v imenitno odrsko govorico«.

Tina Maze in Aleš Gorza sta se vrnila s priprav na novo sezono, ki so potekale na Novi Zelandiji. Tina je ob vrnitvi povedala, da je bilo vreme izredno nepredvidljivo, da so vsak dan šele sproti videli, koliko bodo lahko trenirali. Je pa na pripravah ugotovila, kaj bo še potrebno zbrusiti, kje bo potrebnega več dela, a hkrati dodala, da je optimistična glede nove sezone. Ob tem je Andrea Massi povedal, da na Novo Zelandijo prihodnje leto ne gredo več, saj se ni dalo kvalitetno delati. Po pripravah je nekaj malega povedal tudi Gorza, ki naj bi ugotovil, da bo potrebno še veliko dela in treningov. Gorza je na vprašanje novinarjev o disiplinah, ki jih je treniral, odgovoril, da med njimi ni bilo slaloma, saj ni imel želje po tem.

V preteklih dneh smo na domače naslove prejeli volilne sezname, v katerih smo si lahko ogledali kandidate za župane ter občinske oziroma mestne svete. Ob podrobni preučitvi smo lahko tisti, ki živimo v občini Prevalje, na seznamu kandidatov Slovenske nacionalne stranke zagledali tudi znano ime – Fredija Milerja. Se bo poleg glasbe podal tudi v politiko?

Pri Zlatarni Celje so izmed prijavljenih deklet, ki so želela postati nov obraz linije Lencia (lani je bila obraz Lencia Tina Maze), izbrali najprej dvajset finalistk, zdaj pa tudi že zmagovalko. Izmed kar nekaj Korošic, ki so se na tekmovanje prijavile, smo lahko tudi v finalu opazili dve, in sicer Nino Mavrin in Tjašo Ošlak, ki pa žal nista osvojili laskavega naziva.

Pred ministrico za javno upravo, Irmo Pavlinič Krebs, je naporen teden. Jutri namreč zaradi neuspešnega dogovarjanja pričenja s stavko kar okoli 80.000 javnih uslužbencev. V prihodnjih dneh bomo tako videli, koliko je Pavlinič Krebsova pripravljena popuščati.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti