Bajta Zabava Kafetkanje Krona za rojstni dan?

Naključno iz intervjujev in kolumen

»Umrl je tovariš Tito«
Jernej Prodnik | Sreda, 05 Maj 2010
Jernej Prodnik

"Deklarativno so največji demokrati  pri nas izključno v Slovenski demokratski stranki, deklarativno je Janković levičar in deklarativno je Kitajska ljudska demokracija (izraz, ki je že sam po sebi oksimoron)."

          Po  Titu  Tito?

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Krona za rojstni dan? PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Nedelja, 03 Oktober 2010 21:17

Sandra AdamAktualna Miss Slovenije, koroška lepotica Sandra Adam, se je v preteklem tednu že odpravila na Kitajsko, kjer jo 30. oktobra čaka tekmovanje za Miss sveta. Zanimivo je, da bo tekmovanje potekalo ravno na dan, ko Sandra praznuje svoj rojstni dan. Kot je dejala sama, bi bila najlepše darilo za rojstni dan ravno krona … definitivno bomo stiskali pesti in upali, da se ji želja uresniči.

Drago Kos, zdaj že nekdanji prvi borec proti korupciji v Sloveniji, je konec tedna predal svojo službo nasledniku Goranu Klemenčiču. Klemenčič je ob prevzemu poslov optimističen, predaja naj bi tekla gladko. Ob koncu opravljanja službe so Kosu za opravljeno delo izročili darilo protikorupcijske komisije za posebne dosežke. Kos je ob predaji poslov povedal, da v Sloveniji še vedno ni prave politične volje za boj proti korupciji.

V resničnostnem šovu Slovenski top model, ki poteka na programu TV3, lahko še vedno opazujemo tudi koroško predstavnico, Niko iz Slovenj Gradca. V pretekli oddaji so se sodelujoča dekleta prvič sprehodila po modni brvi ter tako pokazala, kako uspešno lahko hodijo v oblačilih in predvsem petkah, s katerimi se soočajo manekenke. Niki je šla prva hoja dobro od nog. V tej povezavi na spletni strani govori.se poteka tudi glasovanje, kjer bralci in bralke izbirajo, katera izmed deklet je hodila najbolje – Nika je zaenkrat na odličnem drugem mestu.

Danes se je pričel resničnostni šov, Big Brother slavnih. V preteklih tednih smo v medijih lahko zasledili različna imena, za katera se je govorilo, da jih bodo privrženci tovrstnih oddaj lahko spremljali preko malih ekranov. Med temi imeni se je pojavil tudi Adi Smolar, kot pa se je izkazalo, so bile to le govorice. Adija namreč ni bilo opaziti med tistimi, ki bodo živeli pod sojem luči 24 ur na dan naslednjih nekaj tednov.

Irma Pavlinič Krebs, ministrica za javno upravo, se še vedno sooča z uporom zaposlenih v javni upravi. Kot kaže, se strasti še ne bodo kmalu pomirile, saj ne ena ne druga stran ne odstopa od svojih pogojev. Bomo pa že jutri videli, če se bodo oziroma kam se bodo stvari pomaknile.

Od prvih tekem nove sezone svetovnega pokala v smučanju nas loči manj kot en mesec. Kot smo poročali, je Tina Maze že opravila priprave na Novi Zelandiji, proti novi sezoni pa koraka z optimizmom. Te dni pa so na multimedijskem portalu RTV SLO objavili tudi intervju z njenim trenerjem Andreo Massijem, ki je med drugim povedal, da Tina izredno rada tekmuje za Slovenijo, ter da so se finančne razmere ekipe izboljšale.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti