Bajta Zabava Kafetkanje Stres načel zdravje Sandre Adam

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Gašper Jelen
Tadej Jelen | Sreda, 17 Junij 2009
Gašper Jelen "Največji problem v klubu je zadnje čase predstavljala komunikacija med igralci in vodstvom kluba. V slačilnici smo pogrešali odkrite odnose in zaupanje med igralci in upravo. Nihče ni stopil do nas in nam čestital za zmago v garderobi."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Stres načel zdravje Sandre Adam PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: Tibor Golob   
Nedelja, 17 Oktober 2010 22:13

V preteklem tednu je koroška misica, Sandra Adam, ki se je predčasno vrnila s svetovnega tekmovanja na Kitajskem, pojasnila razloge za svoj odstop od tekmovanja. Kot je povedala, si je zelo želela v najlepši luči zastopati Slovenijo, a ji je to preprečilo preveliko stresa in napora. Sandra je pojasnila, da na žalost njen imunski sistem ni prenesel vseh naporov in obveznosti, ki jih je kot miss Slovenije dobila. Tako so se kmalu po prihodu na Kitajsko pričele pojavljati bolečine in utrujenost, zaradi česar je lepotica morala tudi v bolnišnico. Stanje se je sicer kar hitro normaliziralo, a se je Sandra skupaj z družino odločila, da je zdravje na prvem mestu, ter tako predčasno zapustila tekmovanje.

Sandra Adam

Te dni lahko tisti, ki spremljamo blog Tine Maze, spet beremo njene zapise. Po precej dolgem času se je spet odločila, da svojim navijačem kaj sporoči tudi preko tega kanala. Kot je pojasnila, je poletje posvetila pripravam, tako ni želela niti pojasnjevati pričakovanj in ciljev. Zdaj pa lahko beremo, kaj je njen največji cilj – osvojiti globus. Tina, ali, kot je zapisala, krščena Klementina, se jasno zaveda, da bo potrebno veliko truda, mirnosti in kontrole nad situacijo, a cilj je jasen. Prepričani smo, da bo Tina tudi letošnjo sezono navduševala tako sebe kot tudi svojo ekipo in zveste navijače. Prvi preizkus pa že prihodnjo soboto, ko se bo Tina s tekmicami pomerila v veleslalomu v avstrijskem Söldnu.

V oddaji Spet doma ponovno pričenjajo z igro Zvezde plešejo. Med devetimi pari, ki se bodo pomerili med seboj v spretnostih pozibavanja ob zvokih glasbe, smo zasledili tudi koroškega predstavnika oziroma predstavnico – Tomaža Miheliča, bolj poznanega kot Marlenno iz skupine Sestre.

Prihodnjo nedeljo pa bomo lahko spremljali še enega koroškega vrhunskega smučarja, in sicer Aleša Gorzo, ki se bo prav tako v Söldnu prvič v tej sezoni podal po zasneženi strmini. Kot smo lahko brali, se je tudi Gorza čez poletje intenzivno pripravljal na novo sezono, ki bo, upajmo, prinesla nove uspehe tudi zanj.

Aleš Gorza pa je tudi eden izmed sedmih smučarjev, ki so se te dni pod vodstvom še enega Korošca, Pavlija Čebulja, glavnega trenerja tehničnih disciplin, pripravljali na novo sezono. Čebulj naj bi bil s smučanjem zadovoljen, četudi jim vreme ni bilo najbolj naklonjeno in zaradi tega niso mogli optimalno izkoristiti treningov.

V Slovenskem top modelu, ki se odvija na TV3, so se morale lepotice pred fotografski objektiv postaviti bolj kot ne gole. Tako se je morala tudi Slovenjgradčanka, Nika, prepustiti in pokazati, ali si upa pred fotografom nastopati tudi brez oblačil. Kot se je izkazalo, si je upala, njena fotografija in nastop pa sta bila tudi dovolj močna, da še vedno ostaja v boju za naziv Slovenskega top modela.

Na spletni strani Fredija Milerja, ki smo jo v uredništvu pred kratkim odkrili, si lahko ogledate zanimive stvari. Med drugim lahko tudi »poklepetate« s koroškim zvezdnikom, saj je, kot je videti, resnično predan svojim oboževalcem, kar pomeni, da jim tudi vestno odpisuje na razne prošnje, pohvale, vprašanja in drugo.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti