Bajta Zabava Kafetkanje Sandra Adam ima politične ambicije

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Teja Britovšek, Miss Koroške 2008
Jure Lesjak in Jan Klančnik | Nedelja, 03 Avgust 2008
Teja Britovšek "Pri teh Mensinih testih gre v prvi vrsti za to, kako znaš logično sestavljati ploščice in podobne zadeve, kakšno imaš prostorsko predstavo in tako dalje. Bolj pomembna se mi zdi neka splošna razgledanost, dobra komunikacija in odnos z ljudmi, socialni čut in delovanje v družbi …"

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Sandra Adam ima politične ambicije PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Ponedeljek, 13 December 2010 21:05

Aktualna Miss Slovenije, Dravograjčanka Sandra Adam, je pred kratkim pri klepetu z oboževalci na MMC RTV Slo razkrila, da se bo morda kdaj podala tudi v politične vode. Ob tem je dejala, da je stanje v politiki sedaj katastrofalno, če pa bo kdaj boljše, se bo morda preizkusila tudi na tem področju. Sicer pa je v pogovoru bila iskrena in tako brez kakršnekoli navidezne skromnosti na vprašanje, če misli, da je lepa, odgovorila :"Sem lepa."

O najlepši Slovenki pa smo te dni lahko med drugim prebrali tudi, da bo v decembru razdeljevala darila otrokom iz socialno ogroženih daril, novo leto pa bo pričakala s svojim fantom, Markom.

Tina MazeTina Maze, ki je ta vikend ponovno navduševala na belih strminah, je pred kratkim z Zlatarno Celje, s katero je tudi letos podpisala pogodbo za promoviranje njihovega nakita, poskrbela za burjenje domišljije marsikoga. Tina je namreč pred fotografski objektiv stopila zgolj z nakitom in smučkama, ki sta prikrili njene prsi, ter tako dokazala, da je pri poziranju prav tako suverena kot na smučkah.

Kot omenjeno, je Tina svoje zveste navijače v nedeljo ponovno navdušila - v veleslalomu se je namreč prvič v letošnji sezoni uvrstila med najboljše tri. Ob nedeljskem uspehu Tine Maze si je oddahnil tudi vodja njene ekipe - Andrea Massi, med drugim tudi zato, ker, kot je pojasnil za Rtv Slo, se do prvih Tininih stopničk v letošnji sezoni ni smel obriti.

Za Alešem Gorzo je vikend, s katerim se ne more pohvaliti. Tako v soboto kot tudi v nedeljo namreč ni uspel prismučati do konca - v soboto je odstopil na veleslalomski preizkušnji, v nedeljo pa na slalomski. V letošnji sezoni Korošcu tako ne kaže preveč dobro, saj je do tega trenutka uspel zbrati vsega skupaj eno točko.

Pred dobrim tednom so v Sobotni prilogi objavili intervju s kapetanom slovenske nogometne reprezentance, Robertom Korenom. V pogovoru je povedal marsikaj, med drugim tudi to, da ima poleg nogometa izredno rad tudi tenis. Razkril je tudi, da mu slava nikoli ni v breme, saj tudi ta daje poseben mik nogometu. Robert je v pogovoru tudi potrdil, da mu je družina najpomembnejša na svetu, saj je dejal, da bi se takoj vrnil na Koroško, če bi si soproga in sinova tega zaželeli.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti