Bajta Zabava Kafetkanje Sandra Adam ogorčena nad izjavo Miss Hrvaške

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Matej Rapnik
Jan Klančnik in Jure Lesjak | Sreda, 10 September 2008
Matej Rapnik "Treniram vedno le s prvo ekipo, ker pa na moji poziciji igra kapetan kluba, tudi škotski A reprezentant Berra, moram na svojo priložnost čakati na klopi ter med tednom igrati tekme za drugo ekipo."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Sandra Adam ogorčena nad izjavo Miss Hrvaške PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: Tibor Golob   
Nedelja, 07 November 2010 18:51

Po pisanju hrvaških medijev naj bi Miss Hrvaške, Katarina Banić, izjavila, da se je naša predstavnica, Sandra Adam, na svetovnem izboru nenavadno obnašala. Tako naj bi bila neprijazna do drugih tekmovalk, prav tako pa naj bi pred odhodom domov želela storiti samomor. Sandra Adam se je na besede Hrvatice odzvala tudi preko svojega profila na Facebooku, kjer je zapisala, da je pretresena, ter da hrvaške misice sploh spoznala ni, zaradi česar ne razume, kako lahko govori takšne stvari. Dodala je tudi, da bi lahko o organizaciji samega tekmovanja veliko povedala, saj naj bi ob prihodu na Kitajsko zaman čakala koga, ki bi jo prišel iskati na letališče, zaradi česar je potem morala sama najti hotel, v katerem je bivala.

Sandra Adam

Te dni lahko na spletnem portalu govori.se beremo tudi zanimivosti o koroškem pevcu, Marijanu Smodetu. Kot je povedal, je velik ljubitelj živali, zaradi česar si je tudi zgradil hišo na mestu, obdanem z naravo. Tako lahko poleg dveh psov in hišnih muc ob jutrih in večerih srečuje tudi kakšne lisice, zajce in srne. Eden izmed psov, ki živi pri Smodetovih, naj bi si Marijana in njegovo družino za lastnike izbral kar sam – nekega dne se je ulegel pred vrata in ni hotel več stran.

V tem tednu je Koroško obiskal slovenski premier, Borut Pahor. Po obisku je Pahor izrazil prepričanje, da koroško gospodarstvo po stečajih zdaj počasi okreva, prav tako pa je dejal, da se urejajo razmere na trgu dela. Med drugim je dejal tudi, da gradnja hitre ceste predstavlja enega izmed najpomembnejših prihodnjih projektov za našo regijo, pri čemer je dejal, da se bi naj le-ta začela še pred koncem mandata te vlade.

Pred nekaj dnevi sta se na sodišču srečala primorski odvetnik Franci Matoz in nekdanji šef protikorupcijske komisije, Drago Kos. Matoz namreč Kosa toži za 10.000 evrov, saj se je prepoznal v načelnem mnenju, ki ga je protikorupcijska komisija v času predsedovanja Kosa podala. V mnenju so neimenovanemu odvetniku očitali koruptivnost, Matoz pa se je v tem očitku prepoznal in zaradi tega zahteva odškodnino. Kos in Matoz bosta odločitev sodišča prejela po pošti.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti