Bajta Zabava Kafetkanje Med najbolj seksi repki tudi Tjaša

Naključno iz intervjujev in kolumen

Moralni poduki neke dame
Katja Martinčič | Nedelja, 31 Maj 2009
Katja Martinčič
"Ali si zvezan prav ali pa narobe, vmes ni prav veliko. Sploh pa takšni ljudje ne morejo imeti otrok. Že tako nas je malo, potem bomo pa izumrli, zaradi njih! Pa zaradi ciganov in šiptarjev. Gospa K., morda pa ljubezen ne bi smela biti stvar vzgoje, ampak domena čustev?"

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Med najbolj seksi repki tudi Tjaša PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: MŠŠ   
Torek, 08 Februar 2011 13:41

Revija Playboy je po poročanju portala govori.se pred kratkim predstavila šop lepotic, ki so jih razglasili za novo "pomladno kolekcijo" Playboyevih zajčic pri nas. Med sedmimi seksi dekleti se je znašla tudi Korošica, Tjaša Sidar, sicer lanskoletna Miss Hawaiian Tropic. Najbolj vroče repke, med njimi tudi vedno nasmejano Tjašo, si boste lahko ogledali že v prihodnji izdaji slovenske izdaje Playboya.

Robert KorenMinistrstvo za šolstvo in šport je šolsko leto 2010/2011 razglasilo za Šolsko leto knjige. Ker raziskave kažejo, da vse manj otrok svoj prosti čas preživlja v družbi knjig in vse več v družbi elektronskih medijev, so pripravili tudi poseben projekt, poimenovan "Žogobralci". S projektom želijo mlade ponovno navdušiti nad branjem. Da bi bili otroci bolj motivirani, so pri ministrstvu k sodelovanju povabili člane slovenske nogometne reprezentance, ki so se povabilu z veseljem odzvali. Tako pri projektu sodeluje tudi Robert Koren, koroški nogometaš in kapetan slovenske izbrane vrste, ki mladim sporoča, da je za uspeh pomembna tudi razgledanost, ki jo pridobimo predvsem z branjem.

Kot je znano, se že išče naslednica Dravograjčanke Sandre Adam, ki bo v prihodnjem letu nosila naziv najlepše Slovenke. K prijavi na tekmovanje poziva tudi Sandra, ki je ob pozivu Slovenskim novicam zaupala tudi, katere tri želje bi želela, da ji izpolni zlata ribica. Dejala je, da bi hotela nazaj zavrteti čas, ter se ponovno odpraviti na Kitajsko, poleg tega pa seveda tudi zdravja za njo in njene najbližje.

Danes se je v Garmisch Partenkirchnu pričelo 41. svetovno prvenstvo v alpskem smučanju. Že prvi dan prvenstva smo lahko spremljali nastop naše najboljše smučarke, Tine Maze, in sicer v superveleslalomu. Med Tininim nastopom je organizatorjem ponagajala ura, saj prvega vmesnega časa Tine sploh ni pokazalo, pri naslednjih pa je Tina sodeč po uri na ekranu krepko zaostajala za vodilno, četudi ni kazalo, da bi na progi imela večje težave. Tina je ob prihodu v cilj zasedla zadnje mesto, kar pa ob koncu ni držalo. Kot se je izkazalo, so z uro zares bile težave, Tina pa je na koncu tako osvojila kar dobro enajsto mesto.

Košarkaš Boštjan Nachbar se poleg uspešne košarkarske kariere veliko posveča tudi otrokom. To Boki počne v okviru svojega košarkarskega kampa, zdaj pa je splavil tudi novi projekt, poimenovan "Življenje je košarka". Gre za akcijo, pri kateri želijo varovance varstveno delovnih centrov vključiti v učne ure košarke na okoliških šolah. Pri tem želijo predvsem preiti razlike v družbi, doseči višje standarde življenja za varovance in le-te vključiti v sodobno družbo brez nestrpnosti.

Koroški poslanec, Miro Petek, je ob nedavni najavi, da se bo slovenski premier, Borut Pahor, na obisku v ZDA sestal tudi s predsednikom Barackom Obamo, na vlado naslovil vprašanje, kaj je Slovenija za to srečanje ponudila Američanom. Ob tem je Petek namigoval na vsebino depeše, ki jo je objavilo spletno mesto Wikileaks, a je Pahor kakršnokoli obljubo o sprejetju zapornika iz Guantaname ostro zanikal.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti