Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop 2011

Naključno iz intervjujev in kolumen

Franc Oderlap: Korošec na najvišjih vrhovih vseh celin
Alpikor, koroški portal o plezanju, alpinizmu in balvaniranju | Ponedeljek, 07 Julij 2008
Franc Oderlap "Najprej je bil Everest, čeprav sem bil že prej na Aconcagui. Na Aconcaguo sem šel potem še enkrat. Potem Elbrus, Kilimanjaro v Afriki in avstralski Mt. Kosciusco, Aljaska, Antarktika in zdaj Carsztensova piramida."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop 2011 PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Sreda, 29 December 2010 10:59

V letu, ki že trka na naša vrata, vam želim veliko trenutkov, ki se jih boste spominjali še mnoga leta. Bodite pogumni in ne pustite strahu, da vas omejuje na vaši poti do sreče.

horoskop za leto 2011

OVEN: V prihajajočem letu vas čakajo mnoga presenečenja. Večina izmed njih bo lepih, nekaj pa jih bo malo neprijetnih. Nikar ne pustite, da vam tiste male neprijetnosti uničijo sicer vam zelo naklonjeno leto. Medtem ko boste na vseh področjih svojega življenja izredno uspešni, pa je pomembno, da ne pozabite na prijatelje – sploh tiste, ki vas bodo še posebej potrebovali.

BIK: Izteka se za vas zelo produktivno leto. Morda je kakšno področje, za katerega se vam zdi, da bi lahko šlo veliko bolje. Nikar ne le razmišljajte, kaj bi se dalo narediti, temveč napravite korak naprej in poskrbite, da bo v novem letu res vse tako kot želite. Zapomnite pa si, da če kdaj kaj ne gre po načrtih, morda to ni prava pot. Izkoristite male priložnosti, pa četudi se zdi, da sploh niso pomembne za vas.

DVOJČKA:
V novem letu boste morali biti malo egoista. Sicer to ni v vaši naravi, a če si zares želite doseči tisto višjo stopničko, boste morali bolj misliti nase. Dejstvo je, da vas marsikdaj spregledajo ravno zaradi tega, ker ostajate v ozadju. Ampak, nikakor niste le povprečni, prav je, da to izvedo tudi drugi. V tem letu bo ravno ljubezen tista, ki vas bo spodbujala, da postanete še boljši.

RAK: Če se vam zdi, da je bilo to leto super, boste kar malo presenečeni nad tem, kaj vse je lahko še bolje. V novem letu vas namreč čakajo velike spremembe, ki bodo vaše življenje polepšale in obogatile. Nikar se jih ne bojte, saj veste, da je že čas, da naredite korak naprej v vašem življenju. Morda se vam bo zdelo, da vse prihaja prehitro, a ne bodite nervozni … vse se bo uredilo.

LEV: Kar malo ste nervozni, saj že nekaj časa čakate na pomembno odločitev nekoga v vašem življenju. A pustite času čas, vse se bo postavilo na svoje mesto. Če se vam zdi, da ste v preteklem letu premalo izkoristili svoj prosti čas, naj bo to vaša namera za prihodnje leto. Nenazadnje novo leto pomeni nekakšen nov začetek – in kako bolje začeti kot pa z željo, ki vas bo osrečevala skozi celotno leto.

DEVICA: Kar nekam hitite zadnje čase. Prepustite se kdaj tudi toku, ki vas bo morda zanesel na pot, ki bo igrala veliko vlogo v vašem življenju. V letu, ki prihaja, se potrudite, da boste postali bolj odprti – za nove priložnosti, nova znanstva in nova odkritja. Pomembno bo, da boste imeli odprte oči ter pozorno opazovali vse okoli vas. Prihajajoče leto je namreč lahko prelomno, ampak le, če boste to želeli in znali izkoristiti.

TEHTNICA: Z vašim partnerjem se bosta odločila, da je čas za spremembe. Pomembno bo, da se temeljito pogovorita in sprejmeta kompromise, ki bodo sprejemljivi za oba. Če vama to uspe, bosta v prihodnjem letu kar sijala od pričakovanja. Sprejmite tudi nove izzive v službi, saj veste, da ste dovolj sposobni, da vam bo uspelo. V novem letu boste zares spoznali, kako srečni ste lahko.

ŠKORPIJON:
V prihodnjem letu boste zbrali pogum in prekinili vezi, ki vam povzročajo samo slabo voljo. Takoj se boste počutili lahkotnejše. Spoznali boste kar nekaj ljudi, za katere se bo izkazalo, da imate veliko skupnega. Začeli si boste deliti hobije, kar vas bo zelo veselilo. Zaradi vseh teh novosti boste tudi sicer veliko bolj veseli, kar bo poželo veliko odobravanja tudi pri vašem partnerju.

STRELEC:
Nekdo vam bo povzročal veliko preglavic, vse dokler ne boste imeli vsega dovolj in boste postavili ultimat. Četudi se ne bo izšlo po vaših načrtih, boste ponosni nase zaradi izkazanega poguma in odločnosti. Čez vso leto boste precej nemirni, zaradi česar ne boste imeli pravega obstanka. Bližnji bodo že precej jezni na vas, a če jim boste primerno pojasnili, zakaj se tako obnašate, bo vse dobro.

KOZOROG: V prihodnjem letu vam bodo uspele velike stvari. Kljub temu pa se vam bo zdelo, da nekaj manjka v vašem življenju. Ne prepustite se občutku, saj se zna zgoditi, da bi zaradi iskanja tega manjkajočega delčka izgubili kaj drugega, ki vam veliko pomeni. Veselite se svojih uspehov in uživajte v lepih trenutkih, ki vam bodo prišli na pot.

VODNAR: V novem letu boste srečni kot že dolgo ne. Kar smejalo se vam bo, tudi v trenutkih, ko vam ne bo šlo vse kot po maslu. Vaši prijatelji bodo izredno veseli, saj so že skoraj pozabili, kako dobre volje ste lahko. Uživajte v lepih trenutkih, ki jih bo v prihodnjem letu res veliko. Ne pozabite pa, da morda kdo ni tako srečen kot vi in potrebuje vaš objem in nasvet.

RIBI: Malo s strahom stopate v novo leto, a za to ni potrebe. Res je, da bo v prihajajočem letu med lepimi tudi kakšen malo manj lep trenutek. Pomembno je, da se ne pustite poteptati ter greste s pokončno glavo naprej. Zavedati se morate, da je življenje pač sestavljeno iz različnih dogodkov, enih lepih, drugih manj lepih. Nikakor pa ne smete dopustiti, da vas manj lepi omejujejo.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti