Mlada Dravograjčanka navdušila Slovenijo natisni
Prispeval Lucija Kac, foto: Dejan Vrtačnik, 24ur.com   
Sreda, 06 April 2011 20:26

Nastja GaborV nedeljski oddaji Slovenija ima talent smo lahko občudovali tudi nedvomen pevski talent mlade Dravograjčanke, šestnajstletne Nastje Gabor. Nastja je s svojim glasom navdušila tudi žirijo, ki jo je soglasno povabila v naslednji krog. Ob tem jo je najstrožji član žirije, Branko Čakarmiš, označil za »biser iz Dravograda«.

Ob koncu sezone je naša najboljša smučarka, Tina Maze, za Val 202 povedala, da ji rezultati, ki jih je letos dosegla, dajejo veliko pozitivnih občutkov, ter da jo je nekaj dni kar malo mučilo to, da ni bilo tekem in adrenalina. Ob vprašanju, ali je že kaj Italijanke v njej, je Tina odgovorila, da ne, da je še vedno Korošica. Omenila pa je, da se je italijanščine naučila in da ji Andrea pravi, da zveni bolj simpatična v italijanščini kot v slovenščini.

Na spletnem portalu govori.se so zapisali, da je koroška lepotica, Tjaša Sidar, povedala, da si nekoč želi imeti otroke. Ob tem je dejala, da še ne ve, koliko, da pa se ji je večkrat sanjalo, da je imela sina, po imenu Patrik. Dodala je tudi, da je že njej pes zelo razvajen, tako da se sprašuje, kako bodo šele otroci.

Sandra Adam bo le še kratek čas nosila naziv najlepše Slovenke, saj se bo kmalu odvil izbor za Miss Slovenije 2011 (vse zainteresirane imate čas za prijavo še do 15. aprila). Izbor bo letos potekal kar v Postojnski jami, saj želijo organizatorji povezati lepoto slovenskih deklet z lepoto Slovenije.

Sandra Adam je za govori.se tudi povedala, da se ji zdi prav, da starši podpirajo svoje otroke vsaj do konca študija. Dejala je tudi, da bo za študente še veliko težje, če bodo sprejeli Zakon o malem delu, saj je vprašanje, kako bo potem z zaslužkom študentov. Pri tem je dodala, da se v politiko sicer ne spušča, da pa jo spremlja.