Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: September

Naključno iz intervjujev in kolumen

Na zahodu nič novega
Jernej Prodnik | Sobota, 22 November 2008
Jernej Prodnik "Demokrati bi potihoma že lahko razmišljali o razpustitvi stranke, če se ne bi še zadnjič zgodil George Walker Bush; posmeh bogatega dela sveta, ki ga je z apatičnostjo ter skrajnim individualizmom nevede lastnoročno postavil na svetovni piedestal."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: September PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Četrtek, 02 September 2010 13:29

Ti zadnji dnevi poletja kar bežijo mimo nas. Še malo pa bo na naša vrata potrkala jesen in skupaj z njo hlad in bolj turobni dnevi. Užijte še zadnje sončne žarke in pojdite v naravo. Prepustite se soncu, da vas popelje naokoli. Pa prijeten september!

Horoskop - september

OVEN: Kar nekam slabe volje ste zadnje dni. Nikar ne trošite toliko energije za negativna občutja. Pojdite na kakšen sprehod v naravo, nadihajte se svežega zraka in pomislite na vse lepe stvari, ki vam krasijo življenje. September bo lep.

BIK: Ponovno ste pozabili na obljubo, ki ste jo dali pred kratkim. Čas je, da začnete spoštovati dogovore, saj boste drugače izgubili svoje prijatelje. Bodite pošteni do njih in se potrudite, da vas bodo cenili. V septembru boste prišli do odgovora na vprašanje, ki vas že dolgo mori.

DVOJČKA: Užijte še zadnje proste trenutke. Do naslednjega dopusta je še kar nekaj mesecev, ki pa bodo hitreje minili, če jih boste popestrili s prostočasnimi aktivnostmi, ki vas osrečujejo. Ne pozabite na svoje najbližje, ki si želijo vaše pozornosti.

RAK: Ta mesec vam bo malo ponagajalo zdravje. Sprostite se in pustite, da gre kakšna stvar mimo brez vašega nadzora. Prijalo vam bo malo počiti in si nabrati nove energije za prve jesenske dni, ki bodo še zelo zanimivi.

LEV: S financami boste malo bolj na tesnem, a nikar ne dopustite, da bi vas to spravljalo v slabo voljo. Najbolje, da se ta mesec odpoveste kakšni malenkosti, za katero tako niste prepričani, da jo zares potrebujete. Bodite srečni, ker imate okoli sebe ljudi, ki vas tako cenijo.

DEVICA: September bo pa definitivno vaš mesec! Zdaj je čas, da naredite tisti pogumen korak, za katerega še po toliko premišljevanja niste prepričani, da je pravi. Včasih je treba skočiti v neznano, da najdemo tisto pravo srečo v življenju.

TEHTNICA: Ta mesec boste le stežka prenašali nekatere ljudi okoli vas. Ko boste tik pred tem, da vse skupaj pustite in greste, se spomnite, da so tudi oni le ljudje in kot vsi imajo svoje muhe. Bodite potrpežljivi, povrnilo se vam bo.

ŠKORPIJON: Jesen je v zraku in že čutite tisto vznemirjenost ob prvih hladnejših dnevih. Kljub temu izkoristite še zadnje sončne in malo toplejše dni ter se podajte na kakšen daljši pohod v gore, morebiti pojdite plavat, skratka, naužijte se toplote za mrzlo jesen in zimo.

STRELEC: Razočaranje, ki ste ga pred kratkim doživeli, se bo ta mesec že popolnoma poleglo. Čisto boste pozabili, zakaj ste sploh toliko trenutkov prostega časa žrtvovali za razmišljanje o stvari, za katero se je izkazalo, da niti ni tako pomembna za nadaljnji razplet dogodkov. Naj vam bo to poduk za v prihodnje.

KOZOROG: Iz vseh strani vas zasipajo z delom, a nikar ne pustite, da vas to zlomi. Če za kaj nimate časa, pač presodite, kaj je za vas bolj pomembno in recite tudi komu ne. Življenje je prekratko, da ga bi žrtvovali samo za delo. Proste trenutke izkoristite za razvajanje sebe in partnerja.

VODNAR: Pred vami je mesec, v katerem se boste predvsem iskali. Ne veste, kaj bi radi počeli, ampak nič hudega. Ko boste najmanj pričakovali, se vam bo na poti prikazala priložnost, ki je nikakor ne smete izpustiti iz rok. Bodite potrpežljivi.

RIBI: Vaš partner je v hudi stiski in resnično potrebuje vašo pomoč. Ponudite mu objem in tolažbo, pa vendarle mu pustite, da stvari sam premisli. V šoli oziroma službi bo ta mesec zelo napeto, a hkrati je to odlična priložnost, da pokažete, kako dragoceni ste za okolico.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti