Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Oktober

Naključno iz intervjujev in kolumen

Vrelec odgovornosti
Petra Lesjak Tušek, novinarka Večera | Ponedeljek, 16 Junij 2008
Petra Lesjak Tušek - Vrelec odgovornosti "Toda finančni vidik, vselej občutljiv v ogledalu javnosti, bo ostal zanemarljiv le, če bo tudi končni izkupiček ob prodaji hotela dober. Občina zdaj res razpolaga s škarjami in platnom, s katerima bo poskušala ukrojiti sodobno podobo po šivih pokajočega kompleksa, vendar bo morala še posebej paziti na kroj."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Oktober PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Sobota, 02 Oktober 2010 13:31

Spet je mesec naokoli in ponovno je čas, da skupaj pokukamo v zvezde in si ogledamo, kaj lahko pričakujemo v oktobru. Ob razsajanju najrazličnejših viroz in virozic vam želim predvsem čim boljše počutje in čim manj v postelji preživetih dni. Uživajte v barvah, ki nam jih že ponuja jesen.

Horoskop - oktober

OVEN: Nočete si priznati, da ste zgubili nekaj, kar vam je bilo nadvse drago. Nikar ne obupujte. Zaupajte se svojim najbližjim in jim dovolite, da vam vsaj malo olajšajo trenutke žalosti. Življenje gre naprej, poskrbite zase in malo pazite, da ne boste zašli na poti, ki vam sploh ne bodo povšeči.

BIK: September je bil poln presenečenj. Nekatera so bila dobra, spet druga slaba. Zdaj pa je potrebno gledati naprej in zakorakati novim izzivom naproti. Nikar ne premišljujte preveč, na obzorju je lepa priložnost, ki se vam lahko kaj hitro izmuzne, če boste preveč oklevali.

DVOJČKA: Včasih se preveč obremenjujete zaradi reči, za katere se kasneje izkaže, da sploh niso tako pomembne. Kdaj pa kdaj sami sebi recite, da ni važno, da lahko gre nekaj mimo vas. Lažje vam bo. V oktobru bo kar nekaj slabe volje, oprite se na prijatelje, tisti pravi vam bodo vedno pripravljeni stati ob strani.

RAK: Če vam je v septembru zdravje malo nagajalo, bo ta mesec šele zares udarilo na plan. Najbolje bo, da se prepustite in preživite tisti teden v postelji, s čajem in obilico aspirinov. Potrebno je v celoti preboleti, da se vas ne loti ponovno. Učite se na preteklih izkušnjah.

LEV: Za vami je nekaj res črnih dni, ampak, priznajte, vsaj malo tudi vi pretiravate. Nekatere stvari res niso najlepše ta trenutek, a vse se bo uredilo. Včasih morate biti malce bolj optimistični, če želite biti srečni. Naj bo oktober mesec, ko boste mislili pozitivno in pustili stvarem, da gredo svojo pot.

DEVICA: Pa je prišel – oktober. V vas vlada nekakšen strah, ki pa ga je potrebno pustiti zadaj. Ne pustite, da vam neosnovani strahovi pokvarijo sicer lep mesec, v katerem bodo stvari tekle gladko. Popazite malo na svoje zdravje, saj ste zaradi sekiranja precej občutljivi.

TEHTNICA: Čeprav pričakujete neke vrste finančno injekcijo, se to ta mesec še ne bo uresničilo. Kljub temu boste preživeli lepe trenutke, četudi boste nekatere stvari morali preložiti na kasnejše mesece. Uživajte v družbi najbližjih, sprehodite se malo in bodite hvaležni za vse, kar imate.

ŠKORPIJON: Vedno znova se sprašujete, zakaj se morate izpostavljati za druge. Ampak, to je pač del vas, mimo tega ne morete. Bodite torej zvesti sami sebi, kljub temu pa poskrbite tudi za svojo srečo in svoje želje. Ne bodite neučakani!

STRELEC: Ste na začetku nečesa novega. Naj vas ne bo strah, vse se bo dobro izteklo. V oktobru boste kot prerojeni, vse vam bo šlo izvrstno od rok, zabavali se boste, ljudje okoli vas bodo prepričani, da ste popolnoma drug človek. Včasih je potrebno pozabiti na skrbi in živeti polno življenje.

KOZOROG: Čeprav se vas je bolezen že lotila, obstaja nevarnost, da se konec meseca ponovi. Pazite nase, ne bodite trmoglavi in upoštevajte nasvete svojih bližnjih. Finančno stanje se bo izboljšalo, kljub temu pa še ni čas, da si privoščite reči, za katere trenutno nimate denarja. Prepričajte se o prihodnosti, preden delate kakšne načrte.

VODNAR: Partner se počuti kar malo zapostavljenega, saj vam je glavo povsem okupirala neka druga stvar. Poskrbite, da ne bo užaljen. Čeprav je oktober mesec, ko vam bodo stvari tekle gladko, ne pozabite, da niste sami. Tudi drugi potrebujejo potrditev in vašo pomoč.

RIBI: Nekaj vam ne da miru. Ne veste, ali ste pripravljeni na spremembo ali ne. Ker ste včasih čisto na koncu zaradi razmišljanja, pustite, da vam kdaj kdo tudi svetuje. Nenazadnje vam lahko kdo drug odpre oči in pokaže stvar v popolnoma drugi luči. Ne bodite tako zavrti.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti