Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: November

Naključno iz intervjujev in kolumen

So organizatorji in občine pri poletnih prireditvah brez kompasa?
Igor Ranc | Petek, 21 Avgust 2009
Igor Ranc

"Odveč so namreč iluzije, da lahko takšne prireditve opravljajo kakršno koli vzgojno funkcijo pri prebivalstvu. Pri mnogih je vlak že kje za Uralom, vsak poskus kulturne resocializacije pa bi se najverjetneje končal s prepirom, bojkotom, morda celo pretepom."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: November PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Torek, 02 November 2010 19:13


Komaj smo zakorakali v november, gore v naši bližini pa je že pobelil sneg. Zima se hitro približuje, verjamem, da je marsikdo izmed vas nad tem navdušen, marsikdo pa bi najraje za nekaj mesecev odletel daleč stran, v toplejše kraje. No, pa poglejmo, kaj vas poleg približajoče se zime v teh dneh še čaka na vaši poti
.

Horoskop - november

OVEN: Pred vami je mesec, poln lepih trenutkov. Vsi okoli vas bodo veseli, saj so že skoraj pozabili, kako je, ko vaš obraz ves čas krasi nasmeh. Nekoga boste zelo osrečili z lepim dejanjem, za katerega se vam sploh ne bo zdelo, da je bilo kaj posebnega. Malenkosti lahko nekomu pomenijo ves svet.

BIK: Ta mesec boste imeli nemalo finančnih težav. Vendar, če boste premislili, kaj si zares želite in kaj je tisto, kar lahko počaka, boste tudi skozi november prišli izven rdečih številk. Kljub temu pa bi bilo dobro, da se malo zamislite in naredite načrt za prihodnje leto.

DVOJČKA: Nikakor se ne znate oddaljiti od stvari, ki vam povzročajo stres. Morda pa bi bilo dobro, da se vsaj vsake toliko časa posvetite zgolj sebi, premislite o tem, kaj vam pomeni največ, kaj si želite v prihodnosti in se potem pogumno soočite z vsemi in vsem, kar vam stoji na poti do ciljev.

RAK: Služba bo ta mesec še posebej naporna. Zdelo se vam bo, da vam bo razneslo glavo od vseh stvari, ki jih je še potrebno postoriti. Lepo počasi zadihajte ter se lotite ene zadeve za drugo. Mesec bo minil, vi pa boste veseli, da vam je vse uspelo uspešno dokončati.

LEV: Na vaši poti se je odprla nova pot, ki vas privlači. Morda je zdaj čas, da nehate vse do potankosti analizirati, temveč se samo prepustite in boste videli, kam vas bo pot pripeljala. Mesec bo precej naporen, a vmes se bo znašlo toliko lepih trenutkov, da vam nobena utrujenost ne bo segla do živega.

DEVICA: Ponovno stojite pred pomembno odločitvijo. Najpametneje bi bilo, da se posvetujete s svojimi bližnjimi, pretehtate vse prednosti in slabosti ter v skladu s tem napravite odločitev, za katero boste imeli dober občutek. Ne prenaglite se, saj vam lahko napačna odločitev pokvari tudi neke druge načrte.

TEHTNICA: Prenehajte se sprenevedati – nekdo, ki vam je zelo blizu, si neizmerno želi vaše pozornosti, vi pa ga ignorirate. Samo zato, ker si vas ne upa prositi za pomoč, mu pa res ne morete obrniti hrbta. Boste videli, ko mu boste pomagali, se bosta oba počutila bolje in bosta lahko zakorakala novim zadevam naproti.

ŠKORPIJON: Mesec, ki je pred vami, bo poln prijetnih presenečenj. Vaši najbližji vas imajo zelo radi, kar vam bodo ta mesec še posebej pogosto tudi pokazali. Nikar se ne počutite slabo, če ste kdaj pa kdaj tudi vi v središču pozornosti. Naj bo to vaš mesec!

STRELEC: Ker ste v preteklih mesecih kar malo zanemarjali svoje počutje, se boste ta mesec znašli v postelji. Bo pa prehlad tista stvar, ki vam bo jasno sporočila, da morate malo upočasniti svoj tempo življenja in kdaj pa kdaj tudi v prvi vrsti misliti nase in na svoje potrebe. Pozdravite se, preden greste novim izzivom naproti!

KOZOROG: Ta mesec bo minil kot blisk. V službi bo vse prav, zdravje bo v redu, finance se bodo izboljšale, vaš partner pa bo poskrbel za mnogo lepih trenutkov v dvoje. Uživajte v mesecu, ko vam bo res vse šlo kot po maslu. Bodite srečni in to srečo delite tudi z drugimi.

VODNAR: Ta mesec se bo v vašem življenju pojavila neka negotovost – povezana s kariero ali partnerstvom. Nikar se ne prenaglite in naredite česa, kar bi kasneje obžalovali. Poglejte na stvari objektivno, razmislite o morebitnih rešitvah in si naredite načrt aktivnosti.

RIBI: Počutite se, kot da bi na vas padlo neko ogromno breme. A vendarle morate priznati, da si včasih tudi sami delate skrbi po nepotrebnem. Tokratni občutek nemoči vam bo povzročil več preglavic, zaradi česar vam bo ponagajalo tudi zdravje. Pojdite na kratek oddih in se tako pripravite na soočenje s skrbmi.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti