Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Marec

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Sara Kobold
Lucija Kac | Sreda, 03 Februar 2010
Sara Kobold

"V primeru, da ne ostanem doma na Koroškem, se bom vedno rada vračala v svoj prelepi kraj, domov k staršem ter prijaznim ljudem, »mojim« Korošcem."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Marec PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Sobota, 05 Marec 2011 12:22Hitro se približujemo pomladi - sonček se že pogosteje prikrade izza oblakov in nas prijetno boža. Izkoristite te lepe trenutke in se podajte v naravo, kjer boste lahko umirili svojega duha in se ponovno napolnili s pozitivno energijo.

Horoskop: marec 2011

OVEN: V marcu se boste soočili z neko nepričakovano stvarjo, ki bo vaše misli popolnoma okupirala. Nikar se ne obotavljajte preveč, temveč poskrbite, da boste zadevo rešili s kar se da pozitivnim odnosom.

BIK: Že nekaj časa pričakujete novico, ki bo v tem mesecu končno tudi zares prišla - sprva ne boste prepričani, ali bi se tega veselili ali pač ne. Ko boste stvari podrobneje spoznali, boste ugotovili, da se bolje za vas sploh ne bi moglo iziti.

DVOJČKA: Nekaj preglavic vam bo v marcu povzročalo zdravje. Bolje, kot da se temu prepustite, bo, da se podate na sprehod v naravo in poskrbite, da boste vsak dan nekaj storili za svoje boljše fizično počutje - ko bo to postalo del vašega rituala, se bo tudi zdravje izboljšalo.

RAK: Nikakor se ne morete odločiti, ali bi obdržali svojo trenutno zaposlitev ali pa bi si pričeli iskati novo. Pri tem imejte v mislih to, da ste sami svoje sreče kovač - nihče se ne more odločiti namesto vas.

LEV: Zdi se vam, da vam stvari tečejo kot po maslu, a kljub temu se ne morete znebiti občutka, da vam nekaj manjka. Poskusite biti bolj pozitivni in pričnite ceniti vse malenkosti, ki delajo vaše življenje lepo.

DEVICA: Prepričani ste, da ste ravnali prav, ko ste sprejeli neko večjo odločitev v svojem življenju. A ne glede na to se ne morete popolnoma sprostiti, temveč preveč razmišljate o tem - zaupajte sebi in svoji presoji.

TEHTNICA: Čeprav ste komaj preboleli manjšo virozico, se vas ponovno loteva malce slabše počutje. Prehitro ste bili spet na nogah in v polnem tempu - najverjetneje vam želi vaš organizem sporočiti, da je čas, da malce upočasnite svoj življenjski slog.

ŠKORPIJON: Na finančnem področju se vam bo tokrat nasmehnila sreča. Vendar to ne pomeni, da morate brezglavo zapraviti vsak dodatni evro - se vam ne zdi, da bo le-ta veliko več pomenil, če ga boste pametno naložili?

STRELEC: Obkrožajo vas sami pozitivni ljudje, ki tudi vam dajejo dodaten zagon in energijo. Izkoristite lepe trenutke in poskrbite, da boste zares napolnili svoje baterije. V tem mesecu vas namreč čaka še nek poseben izziv.

KOZOROG: Zdi se vam, da dnevi kar bežijo mimo. Morda bi bilo dobro, da si naredite okviren načrt svojih aktivnosti in se tega tudi držite. Imeli boste občutek, da držite stvari v svojih rokah, pa še postorili boste veliko več.

VODNAR: S partnerjem bosta ta mesec raziskovala skrite kotičke narave. To vama bo dalo energijo, da bosta veliko lažje opravljala vse svoje dolžnosti. Uživajta v teh trenutkih in se ne obremenjujta s problemi, ki so popolnoma rešljivi.

RIBI: Nenehno imate občutek, da niste dovolj dobri. Ko boste sami sebe uspeli prepričati, da to ni res, boste videli, da tudi drugi res cenijo vaš trud. S partnerjem se boste dobro razumeli, zaradi česar boste veliko boljše volje.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti